סמינר פתיחת שנה

yonisherman

New member
סמינר פתיחת שנה

לאחר שהייתי בסמינר רכזים היום ולאחר שדיברנו על זה הוחלט שהסמינר פתיחת שנה נדחה למועד שיקבע לאחר פגישת המזכירות הקרובה. זה הוחלט משיקולים שהרכזים והמדריכים אנים מוכנים עדיין לפתיחת שנת הפעילות של השכבצ שמתחילה עוד שבוע.(מבחינת גיוסים צוותי הדרכה יש המון נושאים שצריך לטפל בהם) סליחה על הציפיות שנרקמו בכם אבל אל תדאגו הסמינר יתקיים. בקשר למזכירות הצעירה: שבוע הבא אני נפגש עם שרון ורינת ואז נסגור את כל הקצוות. במהלך השבוע (אחרי שנסיים עם הפקרוייקט של לתת) אני ידבר עם כל רכזי הסניפים במטרה שבעוד בתקווה שעבועיים יהיו הבחירות הסניפיות למזכירות. (פרטים בהמשך) חוץ מזה אני מקווה שכולכם נהנייתם בקיץ ממה שעשיתם בין אם זה היה לטוס לחול או לשבת בבית. בהצלחה לכל המכינה שמתחילה בהצלחה לאלו מאיתנו שעדיין תקועים בבית ספר ובמיוחד נקווה שתהיה שנת פעילות בנוער תלם טובה...

גם מי שאין לו רכז משפיע

גם מי שאין לו רכז בסניף מוזמן למזכירות הצעירה - אנחנו נדון על כל מקרה ספציפית אבל לזכרון כרגע אין רכז אך הפעילות לפעילי שכב"ג עדיין קיימת. ועל כן נציגות קיימת וככוח הדרכה במפעלים ארציים. כל הכבוד על היוזמה ההענות והמחוייבות. רינת

סמינר פתחת שנה

שלום לכולם! אני ממש מכבדת ומבינה שלא הייתם (הרכזים) מוכנים, ולכן הסמינר נדחה. למרות כל הלחץ, אם אפשר, לדעתי מאוד מאוד חשוב שהסמינר יתנהל בקרוב מאוד, ורצוי (מאד) לפני טיול סוכות, מהסיבה הפשוטה שהשכב"ג צריך (ורוצה) להכיר אחד את השני. כמובן, מיותר לציין שזה קריטי לעשות זאת לפני טיול סוכות, כדי שלא נחזור על טעיות של שנה שעברה (שמדריכים לא הכירו אחד את השני). זהו, זו דעתי, אבל כמובן, אני מבינה שיש הרבה לחץ ועבודה כך שאני בטוחה שאתם עושים את מיטב יכולתכם, ואני מאוד מעריכה את זה. לכל המכינה החדשה- בהצלחה. אני מקוה שתהיה לכם שנה מהנה. יוסף, אני פה בשבילך, אני יעשה שיהיה טוב, טוב? אני אפילו ייקח במקוך שיעורי גיטרה!

למעלה