סמינר סובלנות!!!!!!!!

Simply Tal

New member
ערב חברתי - סמינר סובלנות מחוז דרום

היה ערב מעולה, אני אשמח אם מישהו בעל זיכרון טוב יוכל לרשום כאן את המשחקים שהיו ואולי אפילו להעלות אותם לספריית הדרכה באתר, זו מתודה מעולה לחודש סובלנות. אני זוכרת בעיקר את "היי מה אתה עושה?" - צריך לעשות תנועה כלשהי וכאשר שואלים אותך מה אתה עושה - להמציא פעולה שונה לחלוטין (כמו - שותה מים דרך התחת
), הבא אחריו צריך לשחק את הפעולה ולהגיד פעולה אחרת. היה גם את העניין עם אנשים שיושבים לידך ברכבת (ומאיפה הגיע לעזאזל עניין העיכבורים או איך שלא קוראים לזה?...) תודה!

הערב כולו היה מעין ק' דרמה שכזה

אז אפילו טרחתי לרשום על פתק כתום קטן בזמן הערב את כל המשחקים: סיטואציה מתהפכת (רוצה/לא רוצה) המשחק הזה שהיה את החצייה של ים סוף וכל פעם משה רוצה שהם יחצו והם לא רוצים ואז המנחה מוחא כף וזה מתהפך- ועכשיו הם רוצים לחצות והוא לא רוצה שהם יחצו.. מוכר גלידה- אסור להגיד לא ילדה נודניקית מציקה למוכר גלידה שהיא רוצה גלידת שוקולד. והיא מאוד נודניקית. למוכר אין גלידת שוקולד אז הוא מציע לה דברים אחרים ומנסה לשכנע אותה. אסור לאף אחד להגיד את המילה "לא". מי שאומר- נפסל, ואז בא מישהו אחר במקומו. כועס/מתנצל זה שלכל אחד יש מאפיין (דתי, תאילנדי וכו') , או שסתם הם כולם דיירים בבית משותף וכל פעם אחד מסתובב אל השני וכועס עליו על משהו והשני רק מתנצל המנחה מוחא כף (לא לפני שהוא משפשף קצת את הידיים אחת בשניה) ואז זה שהתנצל מסתובב וכועס על הבא בתור (כולם עומדים בשורה.. שישה אנשים ככה) השטות הזה עם הדמות או החפץ- שמישהו הוא חפץ (כמו פיתה) והשאר יודעים מה הוא אבל הוא לא.. (כמו באינקוגניטו) ואז הם צריכים לתת לו כל מיני שאלות או משפטים בסטייל של- "לפעמים אתה נקרע לי בין הידיים.. וזה מקשה עליי" והוא צריך לגלות מה הוא.. אם הוא תפס מה הוא- הוא מתחיל להגיב ולענות למה שאומרים לו זהו. נראה לי שהיה עוד, אבל כנראה שלא רשמתי..

rikko 13

New member
עיכבורים!!!!!

חחחח עומרי כל כך הצחיק אותי עם זה והרכבת היה גם ממש מצחיק (אפילו עליתי לבמה) ובכלל הכל היה מצחיק

למעלה