סמינר סובלנות.... !

sOrCeReSs

New member
סמינר סובלנות.... !

אני חייבת לציין ( גי ראיתי שעדיין לא ציינו) שהיה סמינר .. כמו שואמרים משהו בומבה ממש נהנתי, למדתי הפנמתי שיהיה לכולם יום סגול :) עדי

מה שו???????????

לא היית במשחק עם הכסאות כניראה..אז את שואלת " שו"? המשחק הזה הלך ככה....כל אחד קיבל מספר מ 1 עד 11 כש 11 היה שיא האומץ יענו לבצע תרגיל הכי אמיץ שיש..שני בנים קיבלו את המספר 11 והיו אמורים לשיר את התקוה עם תחתונים ואנחנו.. מלא אבל מלא אנשים יצאנו בהפגנתיות מהחדר כי זה לא ניראה לנו לעניין ובטח לא כשמדובר בהשתלמות בנושא כבוד וסובלנות...אין לי מושג למה עשו לנו את הקטע המפגר הזה והכי לא מכובד מי יודע אולי לעורר אותנו לחשוב?.. זהו עד כאן דיווח מהשטח מי את אגב??

kedeman

New member
בקשה/דרישה

קודם כל אני מציין שזה לא בא ממני אבל אני עדיין מסכים בסמינר סובלנות של מחוז מרכז היתה משימה לשניים לשיר את התקווה בתחתונים טיפשי אבל זה מה שהיה בסמינר שם קרו בהמשך דברים שנתבקשנו לא לדבר עליהם למה? כדי לא לפגוע באחרים בתנועה (פעילים, מדריכים וגרעינרים שהיו מעורבים) וכדי להעביר את זה חלק כמה שיותר לא הייתי שם אבל אני יודע שהיו על זה שיחות התנצלות וביקשו ממני הרבה לא לדבר על זה ולא להזכיר את זה אבל אם כבר הזכרתם ודיברתם בבקשה תפסיקו כדי לא לפגוע באחרים. תודה

אין לי מושג על מה שאמרת...

ואם זה באמת ככה אז סבבה לא מדברים על זה אבל זה קצת מצחיק כי א. לא נקטנו בשמות של מי עשה מה ולא מי אמר לעשות ודבר שני מאות אנשים שהיו שם יודעים על זה קצת נאיבי לחשוב שלא דיברו או מדברים על זה אבל סבבה אין בעיה ..הס... על מה דיברנו? :)

kedeman

New member
סתם לידיעתך

כן היו הודעות שהוזכרו בהם שמות הן פשוט נמחקו

שי יש התפתחויות בנושא הזה..

הרבה יותר חמורות מבחיניתנו לפחות בלב שרון ממה שחשבנו..דבר איתי בפלאפון או באייסיקיו ואני יספר לך...היה לנו היום בבצפר מאד מעניין בגלל כל מה שקרה אבל אני לא מדברת כאן פרטים כמו שביקשת .. וואי אני נישמעת כמו האף בי איי לפחות..איזה סודיייווווות בא לי לצחוק אבל מהסיפור שיצא מכל העניין בא לי לבכות ולא רק לי..): תתחבר או תתקשר

sOrCeReSs

New member
מממממ

נראה לי שאני שולאת "שו" כי אני קשורה למחוז דרום ואני עדי :)

ויצמן j

New member
משהו בומבה?!?!?!?!?!?!?!?!?

אינך רשאית לשאת את הבומבה לשב... רק מודרכים של חמור (מור חרמון) ונספחי גלוע מורשים!!!...:)

מ ו ר ע ל

New member
תגיד אני נחשב לנספח גלבוע?

כי הייתי תקוע איתו מספיק זמן בקיץ במפקדה האיזורית של בעקבות וגם יום אחד טיילתי עם גלבוע וגם בבני ישראל הוא היה במפקדה הארצית וזה פשוט היה הסיסמא שלנו בומבה היה אפילו סלתרון שקראו לו בומבה חברתי ועדי גם הייתה שם אז גם לה מותר!

sOrCeReSs

New member
../images/Emo8.gif

ויצמן ג´ונייר.. רק שתדע שאני ידעתי מזה בומבה עוד לפני שהצלחת לחשוב על השאלה "למה לחילזון אין רגלים?" אז... נראה לי שיש לי זכות להשתמש במילה ´בומבה´ => גם אני מושפעת מאנשים משוגעים כמו חמור והחבר שלו.. שעושה פירסומות לשתיית מים.. (מן פרסומת שעושה לך חשק להשתין:)) תודה לכל מי שתומך בי :)
ושמעתי משפט חכם ובא לי לכתוב אותו " האושר הוא לא להשיג את רצונך אלא הכרת תודה על מה שיש לך" זה היה משהו כזה בכל מקרה.. שיהיה לכם יום סגלגל! יום טוב

ויצמן j

New member
אוקיי

רשות ניתנה אני חושב כי זה צריך לבוא מחמור אבל שיהיה... ברוך הבא ל- clubבומבה

למעלה