סמינר סביבות

אריק פ

New member
סמינר סביבות

שלומות לכולכם! בסוף חודש אוקטובר עומד להתקיים סמינר סביבות נוסף, חמישי במספר, בחווה האקולוגית במודיעין. אלו מכם שלא יכלו להגיע לסמינר בקיץ, מוזמנים להגיע כעת! סמינר סביבות הינו סמינר בנושאי איכות סביבה וחברה למדריכים ופעילים בתנועות נוער, המאורגן ע"י מגמה ירוקה, ארגון סטודנטים למען איכות הסביבה. פרטים נוספים בקובץ המצורף. מקווים לראותכם! בברכה אריק

הסמינר בשיתוף עם התנועה?

אפשר לקבל עוד פרטים? מה תוכן הסמינר? איך הוא מתנהל [קבוצות וכדומה..]? עוד מישהו חוץ ממני מעוניין לצאת??? שנה טובה ונפלאה לכולם

אריק פ

New member
בדר"כ לא

בדרך כלל הסמינר הוא לא בשיתוף עם התנועה, עם זאת יש יוצאים מן הכלל. בכל אופן הכי טוב הוא שתקרא את הכתוב בקובץ המצורף להודעה המקורית שלי, ותיצור קשר עם מירב (053-689639). היא כבר תסביר לך את מה שצריך, ותוכל למצוא לך פתרון שיתאים לך, במידה ותהיה בעיה. בהצלחה! אריק

קשתונה

New member
גם אני הייתי..

ואני אהיה גם בסמינר הזה... מומלץ מומלץ מומלץ! סמינר מעניין! מאוד מאוד חשוב! עוזר המון בפעולות! אחלה אנשים! ובאמת באמת כיף!

אריק פ

New member
ואני הייתי...

ואני הייתי בכולם מהראשון ועד האחרון שבהם
לזה אני לא בטוח שאני אגיע, כי זה יהיה הסוף שבוע השני שלי אחרי שאני אהיה בצבא. אני מאמין שאני אצא, אז אולי אוכל להגיע.. נראה כבר.... בכל מקרה, אני בטוח שהצוות ישמח לראתכם - תבואו!
אריק

go golan go

New member
וואלה?

גם בזה שאני הייתי? אז למה אין לי שמן של מוסך (שמץ של מושג) מי אתה? (את תיעלב- נראה לי שגם אתה לא יודע מי אני....)

אריק פ

New member
וואלה וואלה..

בכולם... אני לא נעלב, ואני באמת לא בטוח מי את ..
בכל מקרה, אני צילמתי בסמינר ... הגלריה כרגע לא זמינה, אבל אני אעלה אותה שוב. מתישהו. היית בסמינר מאי? אריק

קשתונה

New member
אלה זה אריק!

בלילה הראשון הוא ישן עם נמרוד ואיתי.. (אותו לילה שקמתי עם שפתיים נפוחות לחלוטין!) משעשע כזה...

אריק פ

New member
טוב

אז אני מתאר לעצמי שקשת כבר תדאג להסביר לך מי אני ... לה זה בטח יהיה פשוט יותר , כי היא גרה קרוב אליך, אז היא יכולה גם להסביר לך עם תנועות ידיים ופאנטומימה
ואני שמח לדעת שזוכרים אותי בתור בן אדם משעשע (באמת!)
ברכות אריק

למעלה