סמינר מנהיגות

סמינר מנהיגות

אמש שבתי הביתה מהסמינר, תשוש אך חדור מוטיבציה ומרוצה. הסמינר היה נהדר כרגיל בנוער, עם סדנאות חשובות ומעניינות (במיוחד צהריים הנהלה, כל הכבוד למארגנים), ערב חברתי משעשע וכמובן הווי אינסופי. אני רוצה לקרוא לכל הפעילים שנכחו בסמינר ליישם ביעילות ובמהרה את הדברים הרבים שנלמדו, להשתמש בכלים שקיבלתם, יחד נרים את התנועה ונחייה אותה, נשיב אותה למצב שדנון תיאר בהרצאתו. בהצלחה לנו!!

^Meri^

New member
מאורי, כמה אופייני...

אז ככה, ברכותי על החלפת הניק, הגיע הזמן שתוותר על הכינוי הצבאי:)) אבל אוף....אולי די לתת לעצמך מחמאות?!?(כן, מדובר על הסדנא של ההנהלה...:)) בברכת גררר...

הוסיפו את דעותיכם...

ממש מעניין אותי לשמוע מה אנשים חושבים, לדוגמה, על הרצאתו של אסף או על סדנת ההנהלה שהועברה.

^Meri^

New member
אסף היה מרתק לטעמי...

אני מודעת לעובדה שהרבה אנשים יחלקו על דעתי, אבל הסדנא שאסף העביר, היתה בהחלט מרתקת... משהו בסדנא שלו פשוט גרם אפילו לקטנת אמונה שכמותי להתמלא במוטיבציה, שאני חושבת (ומאור, תתקן אותי אם אני טועה, אתה מסכים איתי?!)שזהו דבר מבורך... משהו בדרך בה הוא מסתכל על נוער מרצ, גרם לי פשוט להבין שכן יש לנו כח...עד עכשיו האמנתי שלא משנה מה נעשה, שום דבר לא ישתנה, וכרגע אני תוהה, היתכן כי בכל זאת יש בידנו כוח?

אני חושש...

שהתאכזבתי מהסיבה הפשוטה שטיפחתי ציפיות גדולות מאוד, שמעתי רבות על אותו אסף דנון וקיוויתי שהוא יעביר סדנה שונה מהסדנאות שעברתי עד היום. לצערי, מלבד המתודה הנפלאה של החבל והסיפורים על ההיסטוריה הביורוקרטית של נוער מרצ - לא מצאתי את הסדנה שונה מאחרות. הייתי אומר אפילו שממספר סדנאות שהועברו על ידי חן (גר, גר, גר, הרלינגר...) ועמנואל במשך הסמינר התרשמתי יותר.

בקשר לתגובה של מאור

קודם כל ולפני הכל- ערב טוב ומבורך לכ-ו-ל-ם! הסמינר בגבעת חביבה גרם לי לחשוב על הרבה דברים (מעבר לטבעונות...)- מה אני עושה בנוער? אם זה מספק לטעמי ואם לא מה עשיתי כדי לשנות את זה? הסמינר גרם לי לחשוב (כן, אני יודעת לעשות את זה, תתפלאו) בצורה יותר ממוקדת על מה מפריע לי בנוער בכלל ובסניף שלי בפרט. בקיצור, היה סמינר מעולה לטעמי, שהעלה לי את המוטיבציה בצורה משמעותית.

tali_le

New member
אני שמחה לשמוע...

שנהניתם מהסמינר.. כמו שכבר אמרנו, הסמינר הזה היה ההתחלה של מה שתהיה תוכנית הכשרת והעשרת מנהיגות ארוכת טווח אני אשמח לשמוע המלצות לשיפור ורעיונות להמשך שמשום מה נעדרו מרוב המשובים שלכם (אההמממ....) טלי

לטלי

הסמינר שהיה הופנה רק למי שאתה הגדרתם כמנהיגים והיו ברובם יו"רים וסיו"ריםפ. הסמינר הבא צריך להתמקד, לפחות לדעתי, גם באנשים שיש להם מוטיבציה ואכפתיות ופשוט חסרים להם כלים לעשות.

shark3

New member
להחיות ? האידיאולוגיה שלכם נכשלה.

אני מקווה רק שלא אצונזר - איני מעוניין לקנטר אך - רבאק ?! האידאולוגיה נכשלה.

האידאולוגיה שלי.....

(אני לא יכול לדבר בשם כולם) מעולם לא התקיימה, ולכן היא לא נכשלה... אז אל תגיד לנו מה נכשל ומה לא, לפני בכלל שטרחת להקשיב מה האידאולוגיה שלנו.

samx

New member
מאור מאור מאור, (ובכלל.)

היה לי ממש נחמד, כן. הייתה הרצאה מעניינת של מר דנון וגם היה נחמד. הפלאפל בעפולה עשה לי כאב בטן, אך טוב היה לחזור הביתה, גם כי צ´ולנט לא הולך טוב עם ספגטי. לסיום- חזרתי עם מוטיבציה, אך ביום ראשון לא הטרחתי עצמי לפעולה (קניתי נעליים- מעור). אני עוד שבוע בדיוק באושוויץ, לשבועייים, כך שלא נראה לי שייצא משהו מכל המוטיבציה שניתן לכנותה באי שקט עצמי/ נחת לא מונחת (על כתפיים ותודעה). להתראות. נועם לוינגר

^Meri^

New member
נועם יקירי...

גם אני כמוך בדרכי לאושוויץ בעוד פחות משבוע(אתה לא טס קודם לצ´כיה?!) אבל הסמינר, המוטיבציה, וכל המסרים שהועברו שם, ישארו איתי... אולי לא לזמן רב לכן אני מאוד אשמח אם יהיו רבים כאלה במהלך השנה כדי לרענן את המוטיבציה שנמצאת בי כרגע, אבל זה באמת חבל, שאתה מכולם, בנאדם עם כל כך הרבה פוטנציאל(איך אני שונאת שאומרים לי את זה:))) מרגיש ככה.. כבר קיוויתי לעוד פעיל מרכזי באזור... מקווה שתשנה את דעתך ותחזור לפעולות. המדריך שלך באמת נפלא. בברכת אזור צפון שולט (ולא פריפריה!!:)), מירב.

למעלה