סמינר מלש"שים - episode 2:

סמינר מלש"שים - episode 2:

טוב לא היה לי כוח לרשום את ההודעה הזאת אתמול. מצטערת. אז הסתים לו סמינר מלש"שים השני. אמנם הפעם לא בגבעת חביבה, אלא באכסניה בחוות הנוער הציוני בירושלים. (שם בעיתי למדי) אבל המקום ממש יפה. וקר שם לאללה. בכל מקרה הפעם היה סמינר על חינוך. היו דנאות ממש מגניבות, הרצאה מעולה על חינוך הומניסטי ממרצה חיצוני בשם יואב (לא זוכרת את שם המשפחה). ערב חברתי ענק, שהיה ממש ממש כיפי, וגם הפעם אוכל לטבעונים. אני אשמח לקבל תוספות להודעה.

Roobie

New member
לפחות למקום היה שם נחמד..

כיפאק לרוני! (או שזאת כבר תמר?..)

Roobie

New member
תשלימו עם זה

נוער מרצ זאת תנועה ציונית אתם לא ציוניים - בעיה שלכם אבל אל תתלוננו על כל דבר שיש בו ציונות

א.א.אפל

New member
יובל

אתה לא חלק מהתנועה לצערי, ולכן אשמח אם לא תתערב בענייניה הפנימיים. התנועה אמנם מוגדרת כציונות אך לא פועלת ככזאת. הסיבה שעניין הציונות לא מועלה היא סיבה חיצונית ולא פנימית.

Roobie

New member
אוריה

זוהי אחת הסיבות שעזבתי, לכן אני מרגיש שהנושא הזה עדיין מתקשר אליי. ואם התנועה לא פועלת כציונית, יש כאן עבירה על חוקי משרד החינוך, שמתקצב ש"שים רק לתנועות ציוניות.

א.א.אפל

New member
זה עדיין לא אומר

שיש לך זכות להתערב בענייניה הפנימיים של התנועה. כשאמרתי "התנועה לא פועלת כציונית" התכוונתי לזה שהחלטות המזכירות והוועידה לא נלקחות על הנחת יסוד שאנחנו ציונים. התנועה, כמה שאני זוכר, לא פעלה בנושא הציונות לכן אמרתי שהתנועה מתפקדת כלא-ציונית

טוב ליהי תודה לך

תמשיכי לזרות לי מלח על הפצעים אבל למרות שלא באתי לסמינר היה לי מעולה ונורא נהנתי

vinelli77

New member
מה זה להיות ציוני בשבילכם?

הייתי בנוער מרצ ומצאתי עצמי מגן בהתלהבות על הציונות שלי בלי לדעת מה זה בעצם... אתם יודעים? אגב מה מצב הסמינרים בגבעת חביבה? אתם עוד נוסעים להיפגש עם פלסטינים באיטליה? שאלתי את השאלה הזו במקום אחר בפורום אבל לא ענו לי ונורא נעלבתי...

מצטער......

בכל מקרה, סמינרים בגבעת חביבה יש עדיין, הקרוב הוא סמינר ארצי שיתקיים שם בחנוכה בנושא ציונות (ככה שאם אתה דואג שלמישהו יש חוסר ידע על הנושא... אז אחרי הסמינר כבר לא). הנסיעות לאיטליה לא מתקיימות....

vinelli77

New member
למה לא נוסעים לאיטליה, בגללנו או

בגללם? או אולי בגלל האיטלקים. זה מינוס רציני אגב שאין לכם את הנסיעות האלה. לי זו היתה אחת החחויות המדהימות בחיי! מאיזה סניף אתה, אנצ´ינט מריניר?

למעלה