סמינר מלששים מס 1

סמינר מלששים מס 1

יואו היה כל כך מעולה וכשהגעתי הביתה כבר התחלתי להתגעגע מתה על כולכם תשמרו על קשר אודי! נמחק לי הטלפון שלך לא ניפגש בסמינר הבא אני לא יכולה להגיע אוהבת את כולכם נפגש בעצרת רבין נגה

^Meri^

New member
נגה בובה!!

מה מה מה? מקווה שיש לך תירוץ טוב למה את לא באה לסמינר הבא:( אוהבת אותך המון... נחשי מי:)

קטניה

New member
ויייייייייייייי

איזה מגניב נגה!!!! 2 נציגות מנתניה 2 מתוך סניף של 3 וחצי אנשים!!! השג!!!! שניה רגע רגע.... אם תהיו ש"ש.. אז... נשאר אחד וחצי בסניף... שיט!!!!

גדיאל

New member
קטניה...

הסניף עוד יפרח. עד סוף השנה עוד יהיו בו לפחות 20 אנשים!

גדיאל!

אתה לא אמור להיות בפעולה ברעננה?! מה אתה עושה כאן??? אהה..... הפעולות שלכם ב 7 לא? לא משנה בכל מקרה ברוך הבא לפורום!

סניף נתניה ......

היה פעם גדול, ואף גדול מאוד!!! 20 אנשים זה בהחלט מטרה סבירה ואף אולי הקטנת ראש כמטרה לעד סוף השנה, נגה הגדילי ראש ועזרי לשקם את הסניף שלך!!!

קטניה

New member
הודעה מנגה....(מסרה בטלפון)

עוד שנה הוא לא יהיה שלי אז אין לי שום מטרה לפתח אותו כי גם ככה אני לא אדריך את נתניה... דור: אלון... כנס בה!!!

בההה!!!!!

אבל בשנה הקרובה הוא כן, וחוץ מזה הוא חלק מהתנועה שלך! חשוב לך מהתנועה שלך נכון (נאמר בקול עמוק, שקט, איטי ומהפנט). ודור על מה אתה מדבר עם נגה בטלפון?!? ענייני נוער מרצ אני מקווה..חחח

קטניה

New member
נגה.. חכי שבאמת ...

חכי שבאמת תשמעי את הכל הסקסי והעמוק של אלון...

^Meri^

New member
אני שמעתי, והוא לא כזה סקסי:)

סתם סתם..פשוט רציתי להצטרף לשירשור חסר המשמעות שלכם:)

ולא יכלת להצטרף לשרשור ו...

להגיד שאת מסכימה עם דרור??? עד כאן!!!! אף אחד לא מעליב את הקול הסקסי שלי!!! (סתםםםםםםםם......) שמתם לב שיצרנו פה עוד שירשור אלטרנטיבי?!

שרשור אלטרנטיבי שולט

כן כן ואני מבטיחה לך שאני ודור מדברים רק ואך ורק על מרצ כי הוא קטניה ואני מפחדת לקלקל אותו :)

^Meri^

New member
לא לא לא!אני מתנגדת!!

הרעיון של שרשור אלטרנטיבי הוא שיהיו דיונים עמוקים ומעניינים בפורום, ומי שרוצה לדבר על סתם שטויות מוזמן לשרשור הזה... מה שקורה פה זה שכל הפורום הזה הפך לפורום אלטרנטיבי אחד גדול, וחבל... אבל איך שבא לכם.. אני נהינת, ואני בטוחה שגם מתן לא מתנגד לזה שיצרנו טרנד חדש של שרשורים אלטרנטיבים... טוב... אולי קצת...?

^Meri^

New member
מצטערת לאכזב, אבל הקול של אלון לא

כל כך מגרה אותי:)) (אלון, הכל באהבה חמוד:))

אני

גם נהנה... אבל גם לי חסרים הדיונים בעלי העומק... כאילו... הכוונה הייתה שיהיה רק שירשור אחד אלטרנטיבי... אבל היי... זאת דמוקרטיה... והרוב קבע אלטרנטיביות! עד שנטע/טלי/אלון יתחילו להעלות דברים חשובים (אני גם מתכוון להתחיל עם זה... צריך לעשות משהו...) הוא ישאר

עופר ב.ה

New member
זה בגלל שאתה מונע מעצמך

להשתתף בדיונים פוליטיים... ואני מבקש בכל לשון של בקשה (למעשה, רק באחת), לפחות בכתיבה להשתמש ב"כלומר" ולא ב"כאילו". למען תרבות הדיון
עופר

למעלה