סמינר מד"צים 2001

סמינר מד"צים 2001

עברה כבר יותר משנה מאז הסמינר, וסתם חשבתי לפתוח כאן שרשור, ולבדוק אם אתם זוכרים. אז קדימה, מה אתם זוכרים מסמינר מד"צים של שנה שעברה? איזה רגעים לא תשכחו?

tali_le

New member
נה! נה נה נה! נה נה נה נה!

ובציטוט מדוייק: "נה! נה נה נה! נה נה נה נה! נה נה נה! נה נה! נה רננה!" וכמובן: "און! און און און! און און און און! און און און! און און! שרון-צפון!" ושאר המורל צופים הלבתי נשכח: איתי פשיסט מאור לא חכם (או שזה היה איתי ומאור היה טיפש?!) והמסיבה הבלתי נשכחת במועדון הנוער של מכבים עם הכאילו-ערסים ממכבים! אח, זה היה כיף! טלי 109 ימים לגיוס!

אפילו תפסת אותי בדיוק ביום נוסטלגיה

פש פש פש... מאור טיפש... כמובן! ואיך אפשר לשכוח הצהבת והאיידס הנפוצים. את ´אלון שירותי עילוף בע"מ´... אני באמת לא זוכר כבר את מי עילפתי. אני זוכר שעילפנו את מירי וזה היה ממש מצחיק, היא התחילה למלמל שטויות. ושעילפתי את חן ולא הצליחו לתפוס אותו אז הוא חטף מכה בראש וכאינסטינקט העיף לי סטירה. והלישון בחוץ על השמיכות שגנבנו החוצה?! והאוכל במכביסט? ואני עם ההצהרות "עוד 5 ימים טבעוני..." "עוד 4 ימים טבעוני" וכו´.... כמובן הערב החברתי הטוב ביותר שניראה אי פעם בנוער מרצ? ועמרי ואני משגעים לסתיו את השכל... את המצאתו הגאונית של ישיש הקשיש, הדמות ששרדה אח"כ גם לפורימון 2002. המשחקים המוזרים לאמצע הלילה! כמובן המסיבה המגניבה... ואיך שכולם היו בטוחים שחן ואני דלוקים לחלוטין... אההההה משעשע!!! וכמובן כמובן, לא קשור לסמינר, אבל ההכנות למסע שלא נסע (אוף!) אח"כ... למי שזוכר בדיוק לפני שנה באחת ההכנות האלו, חטפתי זעזוע מוח! (מי יכול לזכור? מי כבר היה שם? מאי, הגר, נטע, עומר וטלי ניראה לי - לא?) בההההה! נוסטלגיה=כיף!

תיקון טעות

דמותו של ´הישיש הקשיש´ גולמה לראשונה ע"י שי שחם בגיבושון המזכירות ה-20(!!!). מי יודע באיזו שנה זה היה.

smiling moon

New member
פשוט אין מילים!

הסמינר הכי כיף שהיה לי בנוער מרצ- ולפי דעתי גם יהיה! מי יתן ויהיו עוד סמינרים כאילו- אחלה סדנאות אחלה אנשים ערב חברתי משעשע 4 ימים של רק כיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואולי לשיפור- שלא יציקו לי. אוהבת- סתיו

איזה כיף.

אני ממש נהנית להזכר בסמינר הזה. הוא בהחלט היה הסמינר שהכי נהניתי בו. זה היה ,אלון וחן שירותי אילוף בע"מ", ועילפת את מירי, שזה בהחלט היה מצחיק נורא, את מאור, אותי, ואת חן, שאתה ומאור הפלתם על הרצפה. וניסיתם גם לעלף את אוריה במשך עשרים דקות, והוא פשוט לא הצליח לתפוס את הרעיון של לעצור את האוויר כשקמים, וזה היה נורא מצחיק. המסיבה....חרא מוזיקה, המון ערסים, ופרחות, אבלהיה פשוט גדול. כשדיברתי עם הערסים בצרפתית, וקראתי למירי לתרגגם לי מה הם אורמים, ושאני ומירי חיינו את הפרחות רוקדות. ושנרדמנו על המזרונים בשבע בבוקר, בדיוק כשתכננו לעלות לחדרים ולהתקלח בלילה האחרון. ומעגלי הריקודים ביום האחרון, שכולנו כבר במצב ודאי של הרעלת קופאין, ואיך שהתרוצצנו בין הממטרות. וכמובן משחקי הדוראק בלילה הראשון, ובעקבותם כמובן, מספר שעות ארוכות שהושקעו בלסרק את חן.

א.א.אפל

New member
../images/Emo42.gif מצטרף לנוסטלגיה ../images/Emo179.gif

ללא ספק הסמינר הכי מהנה שהתשתתפתי בו... אני רוצה להזכיר אירועים נוספים לאלו שהוזכרו כאן... -משחק פריזבי ענק -"שבבבבתתת שלוווום" -מרד הטבעונים

למעלה