חיה, כמוך כמוני. לפי הנושאים שנתת..אנחנו עוברות את אותה בגרות. שיהיה בהצלחה.
ח חלושקית New member 5/6/08 #20 חיה, כמוך כמוני. לפי הנושאים שנתת..אנחנו עוברות את אותה בגרות. שיהיה בהצלחה.
ח חיהchaya New member 5/6/08 #21 תודה מותק.... גם לךךךך !!! אני בדיוק באמצע ללמוד למתכונת השניה...כבר אין לי כוח |מיואשתתתת|
ח חלושקית New member 5/6/08 #22 אמממ אני באמצע לימוד למתכונת ראשונה בהסטוריה. עכשיו לומדת את תנועת המוסר... טאטע...הלפ מי...ואל תתייאשי.. יאלה, אין עוד הרבה |מאושרת לאללללהה|
אמממ אני באמצע לימוד למתכונת ראשונה בהסטוריה. עכשיו לומדת את תנועת המוסר... טאטע...הלפ מי...ואל תתייאשי.. יאלה, אין עוד הרבה |מאושרת לאללללהה|
ח חלושקית New member 5/6/08 #24 אזרחות?! עשיתי שנה שעברה. הקיץ נשאר: תנ"ך,אנגלית, כימיה,הסטוריה,חיבור וגרפיקה ממוחשבת. אממ סתם מעניין אותי.. לאיזה שאלונים ניגשת במתמטיקה ואנגלית?
אזרחות?! עשיתי שנה שעברה. הקיץ נשאר: תנ"ך,אנגלית, כימיה,הסטוריה,חיבור וגרפיקה ממוחשבת. אממ סתם מעניין אותי.. לאיזה שאלונים ניגשת במתמטיקה ואנגלית?
ח חיהchaya New member 5/6/08 #25 וואלה.... יש לך גם מגמות שאנחנו לא עושות.. מתמטיקה 3 יח"ל, סיימתי ב"ה. אנגלית 5 יח"ל, נשאר לי לעשות F,G ונשאר לי תנ"ך, הבעה ואזרחות ...
וואלה.... יש לך גם מגמות שאנחנו לא עושות.. מתמטיקה 3 יח"ל, סיימתי ב"ה. אנגלית 5 יח"ל, נשאר לי לעשות F,G ונשאר לי תנ"ך, הבעה ואזרחות ...
ח חלושקית New member 5/6/08 #26 יפה יפה... לי נשאר רק את F ואני ניגשת למועד ב'. נשאר לי להשתפשף קצת בכתיבת חיבור... תגידי רגע, ידוע לך אם יהיה כתיבת חיבור בבגרות על שמיטה או משהו כזה...? כי שמעתי מאיזה מפקחת שיש מצב שיתנו את דגם טענה על השמיטה. יש מצב נראה לך?
יפה יפה... לי נשאר רק את F ואני ניגשת למועד ב'. נשאר לי להשתפשף קצת בכתיבת חיבור... תגידי רגע, ידוע לך אם יהיה כתיבת חיבור בבגרות על שמיטה או משהו כזה...? כי שמעתי מאיזה מפקחת שיש מצב שיתנו את דגם טענה על השמיטה. יש מצב נראה לך?
ב בחורה טובה5 New member 6/6/08 #27 כן שמעתי מהמורה שלי לחיבור היא אמרה שכל פעם כשיוצא שנת שמיטה שואלים בבגרות, אז תהיו מוכנות מה לכתוב מראשששש.....
כן שמעתי מהמורה שלי לחיבור היא אמרה שכל פעם כשיוצא שנת שמיטה שואלים בבגרות, אז תהיו מוכנות מה לכתוב מראשששש.....
ח חיהchaya New member 6/6/08 #28 נכוןןן.... אבל אנילא יכתוב על שמיטה....ות'אמת שאני בורה בחיבור, זתומרת, אני לא זוכרת את כל הדגמים פשוט לאאהבתי ללמוד את זה, אז אני מעדיפה לעשות תמיד חיבור אישי.
נכוןןן.... אבל אנילא יכתוב על שמיטה....ות'אמת שאני בורה בחיבור, זתומרת, אני לא זוכרת את כל הדגמים פשוט לאאהבתי ללמוד את זה, אז אני מעדיפה לעשות תמיד חיבור אישי.