סמינריסטיות

סמינריסטיות

איך הולך לכן הבגרויות??? מגנים??? תתעודדו ..... עוד מעט חופש... יש כבר תכנונים ??חחח..... בהצלחה רבבבבבבבההההה........אל תתייאשו.....

ב``ה,אני סיימתי עם המושג שנקרא,

12 שנות לימוד חובה!! חח...אך תמידדדד טוב הכדאי להמשיך ולהרחיב את הידע והלימוד.וזוהי התקופה שבה אני נמצאת כיום.. /tapuzforum/images/emo50.gif ל.כ.ו.ל.ן!

יש גם חלק מ . . .

מהבחורי ישיבה שעושים הרבה חוץים... כל הזמן הם מסתובבים בחוץ במקום ללמוד. /tapuzforum/images/emo8.gif ב``ה אני לא בניהם...

כתומיות

New member
הכל עוברים בסוף

לא נורע מעברים מבחן אחרי מבחן והכי כיף בסוף יש חופששששששששששש גדוללללל

עוד מעט

מסיימים עם זה. עבר כ``כ מהר.תבלו ותהנו בחופש שיהיה לכן כח ללימודים של שנה הבאה. ב ה צ ל ח ה !/tapuzforum/images/emo13.gif

חיהchaya

New member
גמני מסיימת בצפר...

ת'כלס אני מחכה ליום הזה מאוד, כי הבגרויות האלו הן כמו קוץ בגרון (ב"ה בגרות בתנ"ך עוד שבוע וחצי ,אני מחכה לעבור אותה כי זה כל הנטל! ואז נשאר רק בגרויות קלות שלא צריך ללמוד בשבילם..) אבל, מצד שני..אני יודעת שיהיה לי קשה לעזוב את החברות, את הצוות ואת הבצפר =(

יש לך עוד שבוע בגרות בתנך?

יחידת בקיאות?כי אני בכיתה י' ויש לי עוד שבוע וחצי גם בגרות בתנך אבל יחידת בקיאות

חיהchaya

New member
עוד שבוע וחצי

ביום ראשון אחרי שבועות... ואיון אצלינו רק בקיאות, כל היחידות הן עיון ובקיאות, ועכשיו זה ה2 יחידות האחרונות... את בטח לא עושה את הבגרות החרדית.

לא אני לא עושה.

אממ אבל גם אצלנו יש עיון ביא' ונראלי גם ביב' בי' זה רק בקיאות....

כתומיות

New member
גם אני מסימת השנה איזה עצוב

ממש נהנתי בתיכון היה כזה כיף חבל שנגמר

גם לי יש בגרות בתנך בעוד שבוע וחצי

זה פול חומר מלא חומשים, אבלללללללללללל שוב........ההצלחות בידי שמיים, אנחנו- צריכים לעשות את ההשתדלויות. השאר? זה בידי הקב"ה... D'ONT WORRY STAY CALM BE HAPPY AND YOU WILL SEE THAT ALL GOODDDDD

חיהchaya

New member
זה מלא חומשים<?

אצלינו זה רק במדבר, ישעיה, יחזקאל ותהילים...

למעלה