סמים

עד הסוף

New member
סמים

לפני כמה זמן חברה שלי אמרה לי שהיא התחילה לעשן גראס... היא אמרה את זה בדרך אגב ואני בתגובה אמרתי לה שתפסיק כי אם לא... ולא יכולתי להמשיך, היא הפסיקה (לפחות ככה היא אמרה) ואז היא אמרה שאני לא יכולה להציב לה תנאי כזה אז כמובן.. מי אני שאציב לה אולטימטום כזה.. אמרתי לה שתעשה מה שהיא רוצה וכך היה. היום הגראס לא מספיק לה...פעם זה היה פעם בשבוע.. או במסיבה ועכשיו זה כמעט כל יום... ולי עד עכשיו זה לא הזיז למרות שאני נגד זה ושאני אוהבת אותה מאוד. אז עכשיו היא מכורה.. ועכשיו היא רוצה דברים יותר כבדים, אקסטות למשל... הפעם אני לא יכולה להציב לה תנאים כי הבטחתי שאני אהיה לצידה תמיד... אבל ברגע שאני יודעת שהיא באיזושהי מסיבה ועלול לקרות לה שם משהו אז אני מתחילה לדאוג ובעצם ... אין לי מה לעשות. אני מקווה שלמישהו פה יש עצה בשבילי איך לעזור לה לצאת מזה למרות שהיא אומרת שזה כיף לה וככה טוב לה.. ואם אני אומרת לה להספיק זה אומר שאני לא רוצה שיהיה לה טוב וכיף (ככה היא אומרת)... אז אם יש איזו דרך.. לפני שיהיה מאוחר מידי... אני אשמח... יום טוב... אני

פלג^ר

New member
היי חמודה ברגע שאת איתה במצבים אלה

ורוקדת לפי חלילה את מזיקה לך ועוד יותר לחברתך לדעתי את צריכה

פלג^ר

New member
להציב בפניה אולטימטום עם כל הקושי

ללכת לטפל בעצמה לפני הנפילה לבור השאול והגיהנום סמים נרקוטיים.

אההה....אני מבינה..

זה מסוכן. מאוד מאוד מסוכן. כל התמכרות לא טובה.. וחבל שלא עצרת את זה בהתחלה. לא באולטימטום.. פשוט בהסבר הגיוני. לפעמים זה עוזר. אולי לספר להורים שלה..או למישהו אחר..שקורב אליה. זו בגידה. אבל היא תבין שזה היה לטובתה!

addi

New member
זו לא בגידה

אין כאן עניין של מעילה באימון אלא רצון לעזור. רק לא לשכוח, אפשר להביא את הסוס לבאר אבל אי אפשר להכריח אותו לשתות.

shaya

New member
סמים "קלים"

לפי מה שאת מספרת, החברה שלך כבר על הרכבת למטה. אני לא ממש מבין בהתמכרות לסמים קשים כדי לתת לך עצות אז כדאי שתשאלי אנשים מנוסים ממני בפורום של אתר נרקיסים (קישור למטה) בקשר לנזק ממריחואנה ואקסטזי לשניהם משותפת עובדה עצובה אחת - הנזק העקיף מהם גדול הרבה יותר מהנזק הישיר. במקרה של מריחואנה אין לסם עצמו כמעט נזק למעט העשן (סרטן ריאות) אבל הנזק העקיף הוא רדיפה של המשטרה, הצורך לעשות את זה בחדרי חדרים והצורך להתחכך בגורמים עבריניים כדי להשיג את הסם. גורמים שיש להם את כל האינטרסים בעולם שתנסי אקסטות ואבקות שונות ומשונות שבאמת ימכרו אותך ויבטיחו להם פרנסה קבועה וגדלה משימוש לשימוש. לגבי אקסטות הנזק בסם הוא שזה כימיכל שמעכל את המוח לאט לאט. הנזק העקיף הוא במקרה של שימוש באקסטזי בשילוב סמים אחרים כמו אלכוהול, סמי הרגעה וכו´ (שם התוצאות של השילוב לא צפויות) סכנה נוספת היא סכנת התחממות ייתר והתייבשות, לכן אם אי אפשר להוציא את החברה שלך מזה, לפחות שתשתה הרבה במשך השימוש. בגלל שזה סם לא חוקי, אי אפשר לדעת מאיפה הוא בא והאם באמת מה שמוכרים לה הוא MDMA טהור או וריאציות של חומרים ממריצים לסוסים ורעל עכברים (ואני לא צוחק בעניין הזה) אז סיכון נוסף ומאוד חמור הוא שהיא תזיק לעצמה מצריכה של חומר שהוא בכלל לא אקסטזי. [לפני כמה זמן הייתה תופעה ששיווקו ל"מתחילים" ספידים במסווה של אקסטות. בגלל שהם לא ידעו מה בדיוק ההשפעה של אקסטזי הם לא חשבו בכלל שמכרו להם משהו אחר. וספידים ממכרים! נקודה! כאמור לגבי איך להוציא אותה מזה, אני ממליץ שתפני לפורום של www.narkisim.net

למעלה