או קיי...לקחתי אוויר...ספרתי עד...
עד הרבה אחרי עשר, חיכיתי לתגובות של אחרים למשפטיך הנאורים, ו... SORRY - הבחילה לא עברה לי. לא עברו לי גם הרחמים (כן !!! ממש ככה) על מה שאתה מטיף לו... אז בו ילד, (וממרומי גילי, האמן לי - מותר לי לקרוא לך ילד) הסכת ושמע: מקצועי ודרך חיי - חד הם, אני אחות. אני משרתת את הקהילה מזה שלושה עשורים. ראיתי מאות אם לא אלפי אנשים במצבים הכי ירודים של חייהם. ראיתי אותם נולדים, ראיתי אותם קרועי איברים, ראיתי אותם זועקים לעזרה ומתייפחים משמחה, ראיתי אותם משוועים למוות, ראיתי את משפחותיהם קרועות לב. ראיתי אותם מבחוץ, מבפנים, ראיתי אותם חיים - ראיתי אותם מתים. מעולם, מעולם לא תייגתי אותם. מעולם לא אמרתי - "אלה שונים מאלה". כולם, כן כולם - בני. אולם ל"סיר" הזה ששמו "לראות הכל" - יש תחתית. התחתית הזו חרוכה, מוכתמת, מגועלת במיץ של הרוע... קוראים לה "סמים, הימורים, אלוכוהול, " וכל מה שלא הזכרתי... לא ידידי, לא חאפרים דוחפים, ולא מזרקים נקיים יושיעו. האמן לי! מנסיון אישי אני מדברת - מידע אישי - וזה ניתן לך בחינם: מזרק נקי, אמפולה סטרילית, אלכוהול, וחתימה לגיטימית על מרשם לסמים - לא ימנעו את המכור מלהמשיך הלאה ועוד ועוד !!! נהפוך הוא - הדבר יעצים את מחלתו, ידרבן אותו להמשיך. באחד מגלגולי במקצוע עבדתי במקום המוקף "תחנות מכירה" הגיעו אלי אנשים שהמקום היחיד שנותר להם לנעוץ את המחט היה בריסי העיניים - שמעת ??? ריסי העיניים... הם קיבלו ממני בהסתר מזרקים נקיים, מחטים נקיות, אלכוהול, הכל - כל מה שקרה הוא שגם הורידים בריסי העיניים נסתמו....והם התחילו רק מכוסית וודקה, רק מבאנג גראס במסיבות..לא יותר... הם התחילו לא כי הם היו מה"חברה" אלא כי היו חולים. רובם מריח עכשיו גראס מלמטה, אותו גראס שאתה מלמד לשתול ולהנביט. חלקם חתך את הורידים שנותרו ב"זכוכית הבאנג" שאתה קורא לה "אגרטל".. אלה שנותרו - מכרו נשמתם לשטן. בקיצור ילד, אל תבלבל לנו את המוח. אל תתן לי הרצאות שאני כתבתי או לימדתי. את מה שאנחנו שכחנו על "סמים קלים, קשים, נחמדים או לא" אתה עוד לא למדת.. אם אינך רוצה להבין שאתה בעצם איבדת שליטה - זה עינינך. החיים ניתנו לך במתנה - לך ועשה איתם ככל העולה על רוחך. אני (ואני מניחה שכל קוראיך בבית הזה) מאחלת לך שתראה רק טוב במעשיך. ראה אור בכל בוקר. שהאהבה תצמח בך כפרח ותשלח את זרועותיה למקיפים אותך. מה שעובד שעולם הזה - הוא מה שאנחנו בוחרים שיעבוד. אור ואהבה לך.