סמים

KingElvis

New member
סמים

יש לי חבר שגיליתי אצלו בתיק מריחואנה ועוד סמים אחרים. אין לי מושג מה לעשות.. מישהו שיעזור לי בבקשה.

rasta girl

New member
דבר ראשון

מה זאת אומרת "גילית"? אם "גילית" בדרך שלא היית "אמור לגלות", זאת פגיעה בפרטיות! דבר שני איזה עוד סמים? ולמה נראה לך שאתה צריך לעשות משהו? הוא אחראי למעשיו. נ.ב בני כמה אתם?

rasta girl

New member
ואתה הוא זה שילמד אותי מה זאת חברות

נכון?! עכשיו תבין (כי כנראה יש לך קצת בעייה עם זה) כשאתה סומך על מישהו והוא עליך... אתה לא "תגלה" אצלו סמים (במקרה הספציפי) אלא הוא "יגלה" לך בעצמו! או שהקדמת אותו או שפשוט הוא לא מרגיש שהוא יכול לספר לך, בדיוק מאותה סיבה שעכשיו אתה כותב כאן בפורום! אז תקרא בין השורות ותסיק את המסקנות מעבר לכתוב,אולי תבין דבר או שניים. לא אתה ולא אף אחד אחר ימנעו מאדם
לעשות את מה שהוא רוצה לעשות, ואם הוא רוצה לעשות את המעשה הוא יעשה!
ותחשוב על זה!!! לכן אם הוא ילחיט בעצמו לפתוח את הנושא (אם יש מה לפתוח-מה אתה כבר יודע? ומסיק מסקנות?) הוא יפתח אותו ב-ע-צ-מ-ו וביוזמתו אם יהיה צורך! הכל תלוי בסיטואציה במצב נתון.

KingElvis

New member
תגובה

הבנאדם מסומם. הוא לא יודע מה הוא עושה בכלל. את השתגעת? נראה לך שאני אתן לחבר שלי להרוג את עצמו?! לא מספיק שהוא מעשן חפיסת סיגריות ביום, הוא גם מכניס את החרא הזה למוח שלו, ואת עוד רוצה שאני אתן לו לעשות את זה? את יודעת, הוא לא מעניין אותו לספר או לא. הוא מסומם. אין לו מושג מה הוא עושה, ואני הולך לעזור לו ולא אכפת לי מה זה ידרוש.

zonzon1

New member
הצעה

תעשו עליו ג'קאסס או משהו כזה... אולי זה יעזור! תגידו לו לאכול הרבה גויאבות ברוטב מלפפונים לי זה עזר!

john stockton

New member
צודק

אל השאלה אם היית צריך או לא צריך לחפש את זה אפשר להתוכח אבל עכשיו משגילית אתה חייב להתעמת איתו בנושא הזה זה החיים שלו והם יותר חשובים מכל פרטיות ואם את, יפת הנפש שהתווכחה עם לביס, אומרת שלבן אדם צריכה להיות הזכות לעשות מה שבא לו אז את אומרת כן לסמים כן לזנות כן להימורים כן להתאבדויות וכו'...

למעלה