סמים והקהילה

סמים והקהילה

http://www.mako.co.il/pride-news/lo...31006.htm&sCh=7489373c71380310&pId=2082585621

צירפתי כתבה במאקו שבעצם אומרת שהומואים עושים יותר ומכורים יותר לסמים. לא יודע, נראית לי קצת הומפובית-הומואים מכורים יותר לסמים מהסטרייטים, להומואים יש יותר איידס, הומואים גורמים לרעידות אדמה וכו'. סטרייטים עושים סמים בדיוק כמו הגייז אם לא יותר (לדעתי).
דעתכם?

makel1

New member
שטויות. אי אפשר לעשות מחקר כזה בנוגע לסמים

לא נראה הגיוני. בנוגע לאיידס אני בכלל לא בטוח ולו בשל המודעות הרבה בקהילה, בניגוד לסטרייטים. מה שבטוח יש הרבה יותר סטרייטים נשאים. לגבי האחוזים אפשר להתווכח.

ItsikH

Member
יש בקהילה סצינת אלכוהול, סמים ומין לא מוגן אכן סביר להניח שרוב חברי הקהילה לא כאלו, ולו רק מפני שמספר ההומואים גדול בסדרי גודל מאלו שנצפים במועדונים, אבל אלו הם אכן בעיה חברתית שאופיינית לקהילה. אלמלא כן, לא היית רואה הדבקה כזו של HIV בקהילה.

ItsikH

Member
במספרים מוחלטים ודאי גם סטוצים, גם סמים, גם איידס - במספרים מוחלטים יש יותר סטרייטים מהומואים. אבל באחוזים מכל אחת מהקבוצות האלו - היחס מתהפך.

עכשיו לשאלה, למה אתה חושב שזו הומופוביה דווקא? נסה לחשוב מה הסיבות להתנהגויות האלו.

Uri04

New member
אני מכיר יותר סטרייטים סטלנים מגייז סטלנים

למעשה, רוב הגייז שאני מכיר הם דיי "סחים", ככה שאני לא יודע מאיפה זה בא. גם לא כל הגייז הם חיות מסיבות-הדוניסטיים שרק נמצאים במירוץ אחר המנה הבאה.

למעלה