סמיילי בספירת העומר
ב בננה147 New member 7/4/13 #6 כי כי...כי...בחור מגניב לא מעתיק מבחורה שהעתיקה מבחור שהעתיק מאתר שהעתיק מהפייס... הוא בדכ מקורי...!..
כי כי...כי...בחור מגניב לא מעתיק מבחורה שהעתיקה מבחור שהעתיק מאתר שהעתיק מהפייס... הוא בדכ מקורי...!..
C Cool Boy 18 New member 7/4/13 #7 אה כבר הביאו את זה פה? חחח לא היה לי שמץ.. וסליחה מאותה עלמה שחשבה שהעתקתי ממנה..
ש שיבולת פז New member 7/4/13 #8 וואלק אתה....חח בננה הביאה את זה.... ולחא סתם הביאה.... הקדישה את זה לך!!! ואז אתה בא ב"הברקה"....
ב בננה147 New member 7/4/13 #10 חחחחחחחחחחח סטלן אתה אחינו... אבל מגניב שאתה דוס מצייץ..... צויץ צויץ
ב בננה147 New member 7/4/13 #14 3 ?????? ?...WOWW can I touch it יפה...מתקדם אתה אחינו...אני פשוט גולשת מטלאפון ציבורי...
ב בננה147 New member 7/4/13 #17 נרד אחותך! סתם...גם הפון שלי ממשפחתו של שלך... ואם היית יודע מי מדברת אתך...אשתו של אייפון...
C Cool Boy 18 New member 7/4/13 #18 איזה גלאקסי יש לך? לי עד לפני חצי שנה היה נוקיה.. חחח אגב.. ני אוהב את המקוריות שלך!
ב בננה147 New member 7/4/13 #19 אני על גלקסי טאב 2 3G .... זה קצת מוזר...אבל כן...אני עליו.... ואני עד לפני כמה שבועות הייתי על האייפונים וכל חליותיו.... עד שנמאסה עלי החברה...ונפגשנו תחת גג הרבנות (חנות הפלאפונים הקרובה לבייתי...שם הושק הגלקסי שליי.... ו...תודה... רואים שאני מסמיקה..?
אני על גלקסי טאב 2 3G .... זה קצת מוזר...אבל כן...אני עליו.... ואני עד לפני כמה שבועות הייתי על האייפונים וכל חליותיו.... עד שנמאסה עלי החברה...ונפגשנו תחת גג הרבנות (חנות הפלאפונים הקרובה לבייתי...שם הושק הגלקסי שליי.... ו...תודה... רואים שאני מסמיקה..?
C Cool Boy 18 New member 7/4/13 #20 אין על הגלאקסי ב"ה שקיבלת שכל.. אני מעולם לא אהבתי אייפונים.. ואכן הסומק בולט מלחייך הסמוקות! (;
ב בננה147 New member 7/4/13 #21 אני... הייתי כזאת...שרק היית מדבר איתי על גלקסי הייתי חוסמת אותך... היום ברוך השם גדלנו....השתננו.... תאכלס...אייפון...נקנה אך ורק ל100% צומי.... עם גלקסי מקבלים גם צומי...וגם פון לפנים..! למות רק מעצם המחשבה...ששלוש שנים רצתי אחרי תפוח... ורק עכשיו שמתי לב שהוא נגוס!! .....
אני... הייתי כזאת...שרק היית מדבר איתי על גלקסי הייתי חוסמת אותך... היום ברוך השם גדלנו....השתננו.... תאכלס...אייפון...נקנה אך ורק ל100% צומי.... עם גלקסי מקבלים גם צומי...וגם פון לפנים..! למות רק מעצם המחשבה...ששלוש שנים רצתי אחרי תפוח... ורק עכשיו שמתי לב שהוא נגוס!! .....