סמולוויל 501

קובי221

New member
לא יודע איך להסביר, אביעד?!

*אולי תסביר* והיה גם כתבה בפ-ורום שאיזה מישהו העלה... שם הראו את ההבדלים, בין מסך רחב, מסך רגיל, ומה שרואים למי שיש בבית טלוויזיה רגילה אך הפורמט במסך רחב.

ShaYArO

New member
אין לא שם לב בהבדלים

בין מסך רחב למסך רגיל מה זה משנה העיקר מה שיש בפנים יפה |נחמדה|

אז אתה עיוור.

גם קרה בפרק שקלארק כמה פעמים פשוט יצא מהפריים וכמעט לא ראו אותו.

TalC16

New member
פרק מעולה!!!

לדעתי היה פרק מעולה!! היו יותר טובים אבל זה היה פרק ממש יפה אני לא יכול לחכות לראות איך תתפתח העונה... אבל עד אז יש עוד 10 סדרות חדשות לראות חחח

פתיחה ממש צולעת.

הסוף של עונה 4 היה כ"כ טוב, עם פשוט עומס של טוויסטים. הקטע עם ה.. נו, איך קראו לדברים האלה עם העיניים הירוקות שנראו כמו פנס? זה היה כ"כ מאכזב. אני זוכר כמה הופתעתי כשפתאום מול העיניים של לאנה נפתחה חללית, אבל.. זהו? ככה נפטרים מזה? הם צוחקים עליי? שום דבר באמת מעניין לא קרה בפרק.. גילינו שההורים של קלארק לא באמת מתו (שוב), אלא סתם הבית שלהם נהרס. גילינו שקלואי אמרה לקלארק שהיא יודעת על כוחותיו (סוף סוף, יש לנו פיט חדש), וגילינו שגם כשלאנה מוטחת בקיר היא עדיין נורא מעצבנת. האמת שדווקא חייכתי בקטע הזה. טוב, עכשיו אני סתם רע. אגב, הפתיח החדש ממש מגניב!

Aviad1987

New member
גם אני רציתי לציין לטובה את הפתיח

החדש. ולציין לעוד יותר טובה שלויס נמצאת בו

Nogmor

New member
המממ. פרק טוב, אבל,

אבל זה רק אני, או שג'ור אל משום מה רוצה ממש ממש לנצל את קלארק? כי זה נראה לי ממש מוזר שהוא ככה "הכריח" אותו לבחור בין קלואי ללימודים. ועוד משהו, זה אני שלקס מתחיל להיות ממש רע, villain סטייל?

למעלה