סמולוויל 501

Aviad1987

New member
סמולוויל 501

פרק חביב. פתיחה קצת צולעת אבל מה שהפריע יותר מכל היה המסך הרחב. בעונות הקודמות הוא היה בפורמט הלטר בוקס מה שהיה אחלה ועכשיו עברנו לשיטה המטומטמת הזאת - האנמורפי. חבל ששמים עלינו כזה ז'.

Angelus

New member
פרק חביב?../images/Emo2.gif

אתה רציני? לדעתי זה היה אחד הפרקים הטובים בסדרה! טוב, זה רק משתפר.. אבל מילא. אני ישבתי במטבח עם חצי טלוויזיה, וראיתי גם חצי לאנה מקבלת מכות רוב הפרק.

Aviad1987

New member
כן גם אני חשבתי על כמה לאנה מסכנה

כל הפרק היא יצאה שעירה לעזאזל. ומה היה הקטע המטומטם הזה עם הקריפטונייט, למשוך זמן? היא יכלה להגיע אליהם עם הקריפטונייט ולא למשוך אותם כמו מטומטמת לאחוזה של לות'ר. והמ לעזאזל עבר על ליונל ולמה זה לא קיבל יותר התייחסות? טוב, נו. הרבה שאלות יש אני בטוח שנקבל עליהן תשובות בהמשך.

TheLost

New member
אחלה פרק...

למען האמת היו טובים יותר אבל שילוב כל העלילות היה מעולה. באופן עקרוני הזכיר מאוד את תחילת עונה 2, אסון פה אסון שם...

vand

New member
חביב?!

זה היה פרק מעולה לפתיחת עונה! הפרק היחיד שנראה לי מתעלה עליו עד עכשיו הוא הפרק האחרון של העונה ה-4. אני עדיין בהלם מכל מה שקרה בפרק. לגבי המסך הרחב אני מסכים זה באמת הרס מעט את חווית הצפייה.

Aviad1987

New member
וכמה צפוי: גם על טבעי משודרת ככה

(כמו פלישה). טוב, מקווה שמישהו שם יקח את עצמו בידיים ויסדר לנו את המשך הפרקים בלטר בוקס כמו שהיה עד עכשיו עם סמולוויל ואברווד. עכשיו שחושבים על זה בטח זה גם יהרוס את מגרש ביתי וTHE O.C. מבאס

TheLost

New member
זה לא היה כזה נורא בעל טבעי

וגם למען האמת אני אישית לא שמתי לב למשהו כזה נורא בסמולוויל. זה רק היה מאוד מעצבן וברור בפתיח (היפייפה למדיי).

Death Punk

New member
זה כנראה בגלל..

שהטלויזיה שלך שונה משלו.. בכל טלויזיה זה משהו שונה אצלי זה שידר בסדר..

קובי221

New member
אכן, הפר היה מצויין, אך המסך הרחב

הרס הכל. זה פשוט מציק לראות ככה. יס פשוט חוצפנים! לנה באמת יצאה כמוכה. הפרק היה מעולה, מצפה בקוצר רוח להמשך... *מעניין אם אבא שלו יגיד לו שעוד 'יצור' הגיע, וכנראה מנסה להחריב את העולם* אה.. והנשיקה
סופסוף הם בערך הוציאו את רגשותיהם.

TheLost

New member
אני מנחש ש

האנשים (?) שקלארק חיסל לא היו האיום שג'ור-אל דיבר עליהם, ובגלל זה גם קלארק איבד את כוחותיו

קובי221

New member
ת'אמת, אחרי שראיתי את סוף הפרק,

התחלתי להבין שאחרי שהוא כלא אותם, ו'יצור' חדש יצא מהחללית הזו, הבנתי שהם כבר לא האיום. אבל האבסורד פה שהאבא רוצה שהוא יציל את העולם(?), אך הוא מעניש את הבן בנטילת הכוחות ממנו, כיוון שהוא לא הגיע לפני השקיעה... וזה היה כ"כ צפוי שקלארק לא ילך... אחרי שהוא הלך לבדוק בשלומה של לנה, איבדתי כל סיכוי.

c o n n o r

New member
אתם תבינו למה הוא עשה את זה בפרק 3

ואם מישהו רוצה לדעת שימשיך לקרוא...
ג'ור אל ידע שגם בלי הכוחות שלו קלארק עדיין ירצה להגן על אנשים ובסופו של דבר ימות מה שיקרה בפרק 3. אחרי שקלארק ימות ג'ור אל יגיד לו שהוא מחזיר אותו לחיים אבל בתמורה הוא יקח את החיים של אחד האנשים שהוא אוהב וזה העונש האמיתי של קלארק וגם במטרה לחשל אותו לקרבות הבאים שלו. ומי שרוצה לדעת האדם הזה ימות בפרק 12 שיוצא גם הפרק ה 100 של הסדרה.

Death Punk

New member
האם זה/זו......./images/Emo58.gif

לאנה?! כי שמעתי משהו על זה שהיא מתה בפרק 12 של הסדרה....

ShaYArO

New member
לדעתי

זה הדבר המוזר שדומה לנפט בהתחלה חשבתי שיש נזילה בחללית

למעלה