סמולוויל 5.10

• פותח הנושא vand
  • פורסם בתאריך

vand

New member
סמולוויל 5.10

פרק נחמד אבל לא יותר מזה. אני לא ממש מתחבר לעלילה של הבחירות לסנטור. לטעמי זה די מיותר. רק החלק בין קלארק ולאנה בפרק היה מעניין.

vand

New member
ממש לא כדאי...

אמנם הפרק של השבוע לא היה משהו, הפרק של השבוע הבא אני לא יודע עליו הרבה אבל לפי מה שקראתי בתקציר הוא הולך להיות די מעניין ומה שהכי חשוב הפרק עוד שבועיים הוא פרק 100 של הסדרה ואמור להיות ממש ממש מעולה.

TheLost

New member
מסכים בנוגע לבחירות.

פרק סביר, אבל הרבה דברים בו לא מצאו חן בעיניי. נתחיל מהמקוריות - כבר נתקלנו בכזו פנאטיות ואובססיביות לא פעם בסדרה, זה כבר מתחיל להימאס. המדיס רס של הפרק - נו באמת. המדיס רס שהיה לקראת סוף עונה 4 היה טוב, כי נכון שידעו שזו לא באמת קלואי שמציתה את השריפה, אבל כן רצו לדעת. כאן זה סתם היה מטופש. לויס - אוקיי, בשלב שבו אני מפסיק לחבב את לויס, זה השלב שבו הפרק הזה גרוע
פעם לויס הייתה מצחיקה, עכשיו היא סתם... תקועה. קלואי - מה עם קצת יותר זמן מסך?! בכלל לפי דעתי היו צריכים לעשות כל 2 עונות שנת לימודים אחת ולסיים את הסדרה כשהם עוזבים את בי"ס. זה לא אותו דבר בלי הטורץ'. קו העלילה של הבחירות - משעמם, לא מעניין, ומיצינו אותו כבר בפרק הראשון. מה גם שזה הדבר הכי לא אמין בעולם. לאנה - רעיון טוב שהיא מתחילה לחקור את מטח המטאוריטים והכל... אבל זה בכלל לא מעניין או מסקרן או מותח או משהו. לסיכום: פרק סביר? תמחקו את זה. חרא פרק

למעלה