סמולוויל - 5.08

TheLost

New member
סמולוויל - 5.08

חיכינו 3 שבועות עד לפרק הזה, וסופסוף הוא הגיע. והיה פרק חביב מאוד. הוא לא היה מעולה או מדהים, היו בו כמה רגעים ממש משעממים ובאופן כללי הכל קצת התקדם בצורה טיפטיפה מייגעת-סטייל-עונה-3. אבל היו מספיק דברים שכיפרו על זה, בראש ובראשונה כמובן לויס
. גם המוות של פרופסור פיין (והגילוי האמיתי שלו, סופסוף) היה עשוי בצורה ממש מגניבה. כמו איך שפאריס הילטון מתה ב"בית השעווה" בערך
אבל היה ממש צפוי כאילו שלא ג'ור-אל גרם למחלה של מרתה.

vand

New member
אני מאוד אהבתי את הפרק רק חבל

שפרופסור פיין מת. עם הכוחות שלו+היריבות שלו עם קלארק הוא היה יכול להוסיף הרבה מאוד לסדרה. לדעתי היו צריכים לתת לו לברוח מהמבצר ולחזור מתישהו. גם חבל שהוא לא שחרר את זוד. היה יכול להיות ממש מעניין אם הוא היה מצליח לשחרר את זוד ואז היה המשך יבוא. עכשיו ששליחיו של זוד אינם וגם הוא איננו מי ישחרר את זוד? אגב זוד או פרופסור פיין הוא האויב שג'ור-אל דיבר עליו בתחילת העונה?

TheLost

New member
אני חושב שכן, אחרי הכל מסתמן

שזו העלילה העונתית שלנו. ד"א בנוגע להמשך יבוא - אני הייתי מה זה מת לקבל את זה בקטע שקלארק שוכב ופיין מכוון אליו את הקריפטוניט הירוק. כזה קליפהאנגר חזק...

vand

New member
נכון!

באותה הסצנה הייתי בטוח ב-100% שהולך להיות המשך יבוא אבל הסתכלתי על הזמן ונשארה עוד רבע שעה לפרק וחבל. עלילה כזאת מצויינת הם יכלו להעביר בשני פרקים וזה רק היה משפר אותה.

TheLost

New member
לא בשני פרקים, בפרק ורבע.

רק שלא יביאו עלינו עונה שלישית

vand

New member
יכלו להגדיל את העלילה למשל

לשחרר את זוד למרות שיש לי הרגשה שזה יקרה בסוף העונה. לא יכול להיות שסתם הזכירו אותו בלי לתת לו שום תפקיד. אגב אתה היחיד שחושב שהעונה ה-3הייתה גרועה.

TheLost

New member
אז זה בכל זאת אדם אחד שחושב

שהעונה ה-3 גרועה =] ואני בטוח שיש עוד. אחרי הכל, דיי הרבה אנשים ראו את העונה הזאת... וכן, אני מניח שזוד יימצא איזה כרטיס כניסה אחר לסדרה

vand

New member
אגב אני עדיין לא מבין משהו

אם ג'ור אל הוא הטוב וזוד הוא הרע אז למה בחללית של קלארק היה מסר שהוא אמור לכבוש את כדור הארץ ולשלוט בו? הרי החללית נשלחה ע"י ג'ור אל...

TheLost

New member
זה נכון. ג'ור אל הוא גם כן טיפה מני

...מניאק. אבל לא יש כאילו כוונות טובות מבחינת קריפטון. זה שהוא לא מבין מהחיים שלו זה משהו אחד... אבל הרשעות של ג'ור אל היא רשעות "תמימה" שכזאת, הוא עושה את זה לטובת קריפטון, וזוד עושה את זה לרעת קריפטון ובטח שעוד יותר לרעת העולם. מסקנה: איזה מזל שזה לא אמיתי.

vand

New member
ואיפה פה ההבדל בינהם?

שניהם הרי רוצים שקריפטוני ישלוט בכדה"א. קריפטון כבר איננה אז דעותיהם לגבי קריפטון אינן רלוונטיות. אגב ג'ור אל הוא חי או מת?

למעלה