סמויים בפורום?! 8 -*

TearS oF AciD

New member
סמויים בפורום?! 8 -*

נהדר, ועכשיו אחרי שמשכתי את תשומת ליבכם ואתם כבר בתוך ההודעה, אין לכם דרך מילוט שאלתי כבר את השאלה הזו, אבל אף אחד חוץ מ.. הממ.. אויש אני לא זוכרת
לא הגיב. אז תודה למי שכן, אבל זה לא כל כך ענה לי על השאלה השאלה היא כזו: לידיד שלי יש בדיקות שתן אבל הוא רוצה להמשיך לעשן ולקחת סדורל. שנינו יודעים שזה תרופה במרשם אבל יש לי סטוקים בבית ואין לי בעיה לעזור לו עם זה. איך הוא אמור לקחת את הסדורל? כמה פעמים ביום? כמה כדורים? קצת מידע! אה, והוא לא רוצה THCfree, שמעו אומרים שסדורל עדיף אז... מישהו?

אה עכשיו קראתי את כל ההודעה

אני אברר בקשר לאופן השימוש ואני אודיע לך והאמת? לא הייתי מסתמכת על הסידורל.. כאילו, זה כן עלול לעזור אבל.. אני לא בטוחה שאפשר להסתמך על זה..

KokaiNe

New member
כל כך שטויות

אנשים די להאמין לכל מיני שטויות שאתם קוראים. דבר ראשון כל הקטע עם הסדורל זה מיתוס. סדורל זה תרופה ממשפחת הגופריתיים שמנקה את השתן, רק שלא מTHC אלא מחיידקים שרגישים לתרופה, לא פחות ולא יותר. מיץ לימון? כבר יותר אמין. ממחקר אישי שערכתי לא TCH FREE ולא תוספים אחרים לא יעזרו לכם במקרה הזה. הדברים היעיליים היחיידים הם כדורים לניטרול חומציות השתן, מולטי-ויטמינים, דילול השתן עם כמויות של מיים וספורט(לא ב3 ימים לפני הבדיקה). חוץ מזה הסדורל יעשה את השתן אדום, קצת מחשיד , לא???

TearS oF AciD

New member
נכון אבל לוקחים כמה ימים לפני

הבדיקה כדי שהאדום יעלם עד אז וסדורל עובד מנסיון של ידיד טוב שלי כשמצ"ח החליטו שהם באים לביקור...

j i m m y

New member
דווקא מה שאת אומרת נשמע מופרך לגמרי

הכדורים האילו עובדים - ואני יכול להוכיח את זה, בקשר לסודרל אני לא יודע אבל זה נשמע לי הרבה יותר מבוסס מהאגדות אורבניות שלך בקשר לספורט, מיץ לימון ומים, וזה הרבה מבוסס מה'מחקר' לכאורה שלך. לדעתי להביא מידע לא נכון כזה לפורום כזה זה דבר שכמעט גובל בחוצפה.

לא יודע כמה ניסיון היה לכם עם סאדור

ל אבל זה כדור מצוין לשימושים האלה צריך לקחת מינימום ארבעה כדורים, אחד ביום והשתן נקי, כן, גם מטי אייצ' סי אבל לא הייתי מעשן בזמן שאני לוקח את זה.. כי זה מיותר זה לנקות ולהתלכלך ולהתנקות ולהתלכלך שפשוט יוריד את המינון של העישון וכמה ימים לפני כל בדיקה, שיקח כדור ביום וזהו אם יש שאלות תרגישי חופשי בהצלחה

KokaiNe

New member
ואיך בדיוק מה שאמרתי לא נכון?

שתיית מים מדללת את השתן ומה זה אומר? ריכוז=כמות של חומר(לדוגמא THC ותוצריו) חלקי כמות הנוזל(לדוגמא שתן) בדרך כלל בבדיקות שתן מחפשים ריכוזים של 50 (שכחתי איך קוראים ליחידות האלה) למ"ל של תוצרי THC. אם לשתות מספיק מים, אפשר בהחלט להגדיל את הסיכויי לעבור את הבדיקה בשלום. ולמה שסדורל יעבוד? תיקרא קצת על החומרים הפעילים בסדורל ותבין שאין סיכוי שזה מנקה את השתן מתוצרי THC אלא מחיידקים! ולגבי מיץ לימון אני לא בטוח למה זה עובד, אבל למה לא??? לגבי הספורט? THC משתמר בגוף בתאי שומן בקיצור תיקראו כמה לינקים לפני שאתם אומרים שאני מדבר שטויות: פירוט באתר משרד הבריאות לגבי סדורל ותכולתו http://www.health.gov.il/units/pharmacy/trufot/PerutTrufa.asp?Reg_Number=056%2015%2020755%2000 מאתר של רופאים על איך התרופה פועלת http://www.rxlist.com/cgi/pharmclips2.cgi?keyword=%20Phenazopyridine%20%20100%20MG%20 וזה מerowid http://www.erowid.org/psychoactives/testing/testing_faq.shtml תיקרא קצת על מים, לימון ועוד כמה דברים

j i m m y

New member
לא בדקתי את ארוויד

אבל תכל'ס את מדברת שטויות. זה שאת שותה מים והשתן שלך מתדלדל זה לא אומר שיהיה בו THC. כל עוד יש לך תאי שומן בגוף יהיו בהם שרידים של THC, ולא משנה כמה ספורט תעשי, תמיד יהיה שומן בגוף, ברמה כזאת או אחרת. נכון שלאנשים עם אחוז שומן נמוך הTHC יתנקה הרבה יותר מהר, אבל עדין - זה לא קשור לספורט. גם אם יש לך אורח-חיים של ספורטאית זה לא ישנה את העובדה שהסמים לא ישארו לך בגוף עד שתאי שומן חדשים יחליפו את תאי השומן הישנים (ואצל כ-ו-ל-ם זה לוקח אותו זמן יקירתי, בהפרש זניח של ימים). אני מציע לך ללמוד קצת על המבנה הפיסיקלי של הגוף במקום לדבר שטויות שאת מוצצת לעצמך מהאצבע ומטעה אנשים. (עובדה בקשר לספורט - כל ספורטאי עושה בדיקת סמים לפני תחרות חשובה, ולא בכדי.) אני גם חשבתי פעם כמוך (בקשר לספורט), אבל טעיתי, ובניגוד אליך, ציינתי שזו הנחה שלי ולא איזה מידע רפואי מבוסס.

KokaiNe

New member
לא קשור המים???

הבדיקה בודקת ריכוז של THC ולא כמות או נוכחות כללית שלו!!! יותר מים = ריכוז יותר נמוך. ולגבי הספורט, בכל מקרה פעילות גופנית מגבירה את חילוף החומרים של הגוף ואת הפירוק של תאי השומן.

j i m m y

New member
חחח.. איזה שטות!

המים עוברים בכל הגוף, יקירתי. הם לא נופלים ישר בצינורית מהפה שלך אל שלפוחית השתן. וחוץ מזה, שתן-מעצם היותו שתן - הוא לא מים. לא משנה אם תשתי הרבה או שתשתי פחות, המים עדין יעברו בכל הגוף. השתן זה הפסולת של הגוף, המלחים הנותרים, ההורמונים, החומצות, החלבונים ועוד כל מיני דברים.

TearS oF AciD

New member
בופי... ../images/Emo13.gif

נגיד הבדיקות ביום חמישי, הוא חשב לעשן נגיד ישר אחרי הבדיקה ואז לקחת ולהיות נקי עד יום חמישי בשבוע הבא אה ו..הבנתי שזה צובע את השתן זה נכון? לכמה זמן?

לכמה ימים

השתן יהיה בגוון של בירה כתום רצח כאילו אני לא יודע אם הייתי עושה את במקומו, סתם סיכון שלא שווה לקחת בשביל ישיבה שבועית לדעתי אבל אם בכל זאת הוא הולך על זה אז ספרי אם הצליח לו:)

j i m m y

New member
גם בTHC FREE השתן נהיה כהה מאוד

וזה מביא אותי למחשבה מעניינת - האם THC FREE וסדורל זה למעשה אותו דבר... ?!?!

לא ניראה לי..

חבר שלי היה תקופה באל סם בדיקה פעם ב ולפני בדיקה אחת שהוא היה אמור לצאת מלוכלך בה, הוא לקח thc free thc אמנם לא מצאו שם, אבל דיברו איתו בקשר לשרידים של הירואין קצת מצחיק חחחח

שמעתי לא מעט סיפורים

על אנשים שמצאו להם הירואין בשתן בזמן שהם בכלל השתמשו אך ורק במריחואנה במשך כל חייהם! אז התיאוריה שלי היא כזו - הסוחרים הגדולים שמים מעט הירואין בחשיש/גראס שלנו, אנחנו מעשנים, אוהבים, ולאט לאט הגוף צריך את זה. אמנם הוא לא מראה לנו את זה בצורת "קריז" בגלל הכמות המעטה של ההירואין אבל אנחנו מרגישים צורך עז (ולא כמו דודא) לעשן. אוקיי, קונים עוד, מתמכרים עוד. ככה עובר הזמן, ובכל פעם שאנחנו רוצים קצת היר.. גראס (!) אנחנו קונים עוד שקית וככה הם מוכרים יותר או שפשוט בTCHFREE יש הירואין (לפי הסיפור שלך)? נהה.. לא נראה לי

bercko21

New member
הרבה פעמים מוצאים הרואין בשתן,

ומסתבר זה שאריות פרג, כי אכילת עוגת פרג משאיר סימנים כמו הרואין. היה אפילו סיפור על זה שתפסו חייל בבדיקת שתן והתסבר שאמא שלו שלחה לו עוגות פרג לפני הבדיקה.

j i m m y

New member
לאאא..... ממש לא...

ההסבר הוא - שהחבר'ה שמצאו אצלהם שרידים של אופיום(הרואין) בשתן, פשוט אכלו עוגות פרג או סתם לחמניה עם פרג עליה..

jamesT

New member
ראיתי את זה פעם באיזה סדרת טלויזיה

בגיל איזה 7 וחשבתי שזה שטויות

למעלה