סמדר פשוט ענקית!

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
סמדר פשוט ענקית!

אחת הדמויות הכי רעות בטלויזיה, שמה את עירית מ"לגעת באושר" (מותר לומר "לגעת באושר" בפורום של "לחיי האהבה?") בכיס הקטן. גם יפה, גם חכמה, וגם מספיק מבריקה כדי להיות ראש ממשלה. ועוד מנסים להריץ את גלית לראשות הממשלה. סמדר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

בטח שמותר להגיד לגעת באושר...

וחוץ מזה לפעמים אנחנו עושים השוואות בין לגעת לבין לחיי...

כתבתי שיר על סמדר..

תגידו המ אתם חושבים: כולם אומרים שאני מכשפה לא קטנה אבל זה ממש לא נכון אני פשוט עליי מגנה! למה הם חושבים שלהם ת´חיים הרסתי? אני לא אשמה אפילו אם רצחתי! אנשים צריכים להבין שהחיים שלי לא כל כך טובים החברים המשפחה ואפילו ההורים אותי שונאים! אז מה אם בכמה אנשים פגעתי.. מה בי לא פגעו ? גם אני נפגעתי! אז מה אם רצחתי אישה תמימה? ואז מה אם הכנסתי לכלא את רונה? זה כל למען מטרה טובה ומיוחדת! שדורון יהיה איתי ולא אם אף אחת אחרת! על הרצח של איריס עוד יתגברו וזה שרונה בכלא אז מה ? היא תשתחרר אתם עוד תראו! בקיצור אני לא כל כך רעה ויש לי רק עוד דבר אחד לומר: אני את דורון אקבל ורונה ואיריס יהיו עבר! איך היה נהנתם?? ספרו לי על כך (חחחחחח )

swirrrly

New member
מגניב בטירוף, יצא מאוד מתאים.

ודרך אגב לכל אלא שאמרו שסמדר מבריקה וכל אלה... אני מקוה שהתכוונתם לשחקנית, יעל הדר (שהיא באמת מודל להערצה), ולא לדמות עצמה, שבכלל לא חכמה בגלל שהיא פשוט מסרבת להכיר במציאות! שדורון לא אוהב אותה!! שיר
י

DDN

New member
גם וגם

הדמות כתובה טוב ויעל הדר עושה עבודה נהדרת.

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

זה כל כך מרגש!
סוף סוף הצדק עם סמדר!
(אמוטיקון היין מוגן בזכויות יוצרים ע"י תפוז אנשים בע"מ מקבוצת סאני אלקטרוניקס בע"מ המחזיקה גם ב-53 אחוזים מרשת Gonext של פלאפון בע"מ מקבוצת יורוקום תקשורת המחזיקה גם באינטרנט זהב בע"מ מקבוצת תבל דיגיטל המחזיקה גם במניותיה של בנק דיסקונט לישראל בע"מ, תודה ששאלתם.)

לאיש יחסי ציבור..

לא התכוונתי לעשות צדק עם סמדר זה פשוט נכתב מנקודת מבטה של סמדר בגלל זה היא לא אשמה בגלל זה היא צדיקה..

swirrrly

New member
לאיש יחסי ציבור..

אתה לא יכול להיות איש יחסי ציבור של היקב כי עכשיו זאת סמדר... אלא אם אתה רוצה להיות האיש שלה...
שיר
י

נוני 17

New member
נכון סמדר בזמן האחרון משחקת אותה

ענקית! בכיאלו שהיא לא עשתה כלום!

למעלה