סמדר כוסית!!!!!

NaughtyBoy

New member
סמדר כוסית!!!!!

אחרי שראיתי את המחשוף שלה ועוד כמה תמונות אצל יצפאן ופה בפורום... הגעתי למסכנה שהיא כוסית חבל"ז.

מישהו שם לב לצבע החליפה שלה היום?

משהו בין אפור לבז´... דיון מרתק הוא זה, על החזה המפורסם של יעל, אבל אני לא אגיב בנושא. תארו לכם שיחה בין אנשים: "אתה מעריץ של יעל הדר?" "כן, אני מת על החזה שלה!" "לדעתי היא אשה חכמה ושחקנית מדהימה!" "ויש לה גם חזה עגול, גדול ויפה!"

chisi

New member
חחחחחחחחחחחח , יפה!!! אבל...

אני הייתי מעדיף את האישיות שלה...ואם כבר חזה, אז עדיף בינוני ומטה (לטעמי)

Magi¢ Girl

New member
חחח ../images/Emo6.gif

יאללה שרשור על החזה של סמדר! אממ, זאת אני- Cami Girl/גל, שיניתי את הניק... קבלוני בצהלולים!

שידור חוזר ליעל הדר אצל יאצפאן

כל מי שלא ראה את הראיון עם יעל הדר או רוצה לראות אותו שוב שיתפוס יוזמה וישלח אימייל לערוץ 3 עם בקשה לשדר אותו בלקט של יאצפאן ביום חמישי .לתיבת האימייל של ערוץ 3 ניתן להיכנס באתר שלהם תחת הכיתוב כתבו לנו

עוד משהו חשוב מאוד במיוחד ל chisi

קודם כל בקשר למה שכתבתי קודם אז אני שלחתי אימייל כזה. ובנוסף למי שלא שם לב אז הכתובת של אתר ערוץ 3 לא מופיעה כי יש קישור. ועכשיו לחלק החשוב !! שימו לב, לאתר הרכילות נוצץ הגיעה ,באישורו של chisi, תמונה חמה של גיל וסופי, שהתפרסמה בפורום כדאי לכם להציץ ! אגב יש שם גם סקופ לגבי עומר ברנע. אז תציצו ותגיבו! יש אפשרות להגיב באתר.

actress

New member
לגבי האתר שהבאת אז... לאה אתגר עבדה

"במעריב" עד שפוטרה והיא ידועה בתור הרכילאית הכי גדולה ויש לה מלאן מלאן מלאן תמונות של כל מיני שחקנים, אומנים ועוד... והיא הראשונה שמפרסמת כל דבר באתר. אם היא פירסמה אותם תמונות כמו של אילן אז היא גם היתה במסיבה ובטח יש אצלה עוד תמונות אני נכנסת מידי יום לבדוק מה חדש אצלה. והיא גם מפרסמת ידיעות מוצקות ראשונה. רכילות לא רכילות אבל האישה עושה עבודה מעולה. וכל הכבוד לאילן ששלח ללאה תמונה אהבתי. רק חבל שלאה פוטרה ממדור הרכילות של מעריב.

casperit

New member
יופי...

העיקר שאנחנו לא סקסיטים שובינסטים מברים על חזה של נשים:) יעל

Snitch

New member
אין כמו מתי אטלס. ../images/Emo88.gif

שירשור על החזה של סמדר?? טווווווווב...

למעלה