סמאקדאון דיווח שבועי
להזכירכם זוהי התכנית האחרונה לפני NO WAY OUT ביום ראשון. באופן אישי אני לא כל כך אוהב תוכניות לפני אירועים כיוון שבדרך כלל הם מהווים מעין מסע פרסום לאירוע עצמו. בכל מקרה, הנה הדיווח: את מי שזה מעניין... סמאקדאון נערך השבוע באלטל ארינה שבליטל רוק, ארקנסו. כרגיל התוכנית נפתחת באירועים שקרו ברו ביום שני שבסיכומם HHH זורק את סטפני מקמהון (תרתי משמע). על רקע התמונות עולים סטפני ווינס מקמהון, אב מאושר וביתו האהובה, לזירה, שלובי ידיים ושמחים למדי. "אם חשבתם שאנטוש את ביתי בשעה קשה - טעיתם", אמר וינס לקהל, "אני תמיד ניצב לצד משפחתי (כמובן...) ומגן עליהם.", ועוד הוסיף וינס "סטפני שיקרה להאנטר, נכון, אבל מי לא שקרן ? כולכם פה שקרנים, בעלים משקרים לנשותיהם והן משקרות להם גם. אתם כולכם חבורה של שקרנים אז מי אתם שתשפטו את סטפני ?", סטפני עמדה בצד ונדה בראשה בהסכמה. "דבר אחרון ל- HHH, ביום ראשון - אתה תפסיד לקורט אנגל, For you, there is NO WAY OUT !" תורה של סטפני לקצת זמן מסך הגיע מיד אחר כך כשנטלה את המיקרופון והודיעה חגיגית ש "היום אני אתמקד במי שבקרוב יהיה האקס שלי - טריפל H. אתה היית בעל גרוע, לא כיבדת אותי, ואתה גרמת לי לשקר לך... כשחזרתי הביתה שרפתי את כל התמונות וקסטות הוידאו מראשית הקריירה שלך כי אני יודעת שהם יקרים לך. מגיע לך ! אני נשבעת להפוך את חייך לגיהינום עלי אדמות !" וינס המשיך "והגיהינום מתחיל הערב... בקרב זוגות בין האנדרטייקר וקורט אנגל לטריפל H ו...מייבן". אם זה לא היה הכל - סטפני הבטיחה הפתעה גדולה ל- HHH בהמשך. - בקטע הבא נכנס טסט לחדר ההלבשה של בוקר טי ואומר לו, "שמע, אני לא יכול לישון, יש לי סיוטים, אני כל הזמן חושב על... ספייק דאדלי" ואז שניהם מתחילים לצחוק על ספייק, המתאבק המאיים... זה היה כהכנה לקרב בין בוקר טי לספייק. בתחילת הקרב אמר בוקר טי לטסט שהוא לא צריך אותו בצד הזירה. הוא יסיים את זה בעצמו. כמובן שבוקר מפסיד... - פלייר מודיע לג´ריקו שכדאי לו לברוח כי אוסטין בא. ג´ריקו מודיע לו שהוא נשאר. וכדי שלא ישעמם לו, פלייר דואג לו לקרב נגד קיין (לא על התואר). אגב ראיתם פעם שבקרב לא על התואר - האלוף מנצח ?
- חדר ההלבשה של בילי וצ´אק, שניהם נותנים אחד לשני מתנות לולנטיינס דיי (יום האהבה) - חבילות שוקולד זהות. כמה נחמד... - אוסטין מגיע לזירה, שמחה וששון בקהל. הוא לוקח את המיקרופון בקול נפול ובמבט עצוב "קשה לי להודות בפניכם, אבל אני מכור לסמים... (קהל משתתק) והסם שלי הוא אליפות ה- WWF ! (קהל מריע) אני אעשה הכל לג´ריקו כדי לקחת את החגורות האלה", בעשר דקות הבאות מתאר אוסטין לפרטי פרטים איך יעשה את הסטאנר ל- Y2J... - ריגל מנצח את ואל וינס (אגרופן ברזל, אלא מה). בסיום הקרב ניגש אליו The coach ובהבלחת טמטום חמורה במיוחד שואל אותו "איך אתה לא מתבייש להשתמש באגרופן הזה ?", כמובן שוויליאם פשוט נותן לו אגרוף בעצמו... אדג´ מתערב ומורחק על ידי השופטים. כידוע יהיה קרב על "התואר הבין יבשתי" בין ריגל לאדג´ ב- NO WAY OUT. - Y2J נכנס לחדר ההלבשה שלו, שם ממתין לו אוסטין. Y2J מהוסס קצת (טוב נו, משקשק מפחד) שואל את אוסטין מה הוא רוצה. אוסטין מצביע על השולחן, שם עומדות להן בפירמידה מספר פחיות בירה. "קח בירה" אומר לו אוסטין. "מה?" שואל Y2J. "קח בירה אמרתי לך!" חוזר אוסטין בקול שקט. Y2J לוקח פחית בירה אחת. "פתח אותה", פוקד אוסטין ולוקח בירה משלו. במבט חשדני פותח Y2J את הבירה שלו. "מוכן ליום ראשון" שואל אוסטין. ואז משיק איתו את פחיות הבירה, כשכל הבירה ניתזת על הפרצוף של ג´ריקו. "ביום ראשון אתה שלי" אומר לו אוסטין. - הדדליס באים למשרד של פלייר ודורשים קרב על התואר. תוך כדי השיחה, נכנסים גם כריסטיאן ולאנס סטורם ודורשים גם הם קרב על התואר. פלייר פותר את הבעיה כך : ב- NO WAY OUT יערך קרב שיקרא Tag Team Turmoil (כל הזוגות יחד בזירה) בין כל הזוגות : הדדליס, כריסטיאן וסטורם, ה- APA, סקוטי ואלברט, צ´אקי ובילי וגם.... ההארדיס. הרי לכם קאם באק. - גולדאסט מנצח את טאג´ירי. אחרי הקרב הוא מתעלל קצת בטורי ואז מגיע RVD ומבצע עליו 5*. - Y2J נפסל בקרב נגד קיין בגלל שימוש בחגורות. בסיום הקרב אוסטין מגיע ושניהם הולכים מכות. Y2J חוטף סטאנר ואוסטין שופך עליו עוד כמה בירות... אגב, אני לא יכול שלא לשים לב לכרס שמתפתחת אצל קיין. עוד מישהו שם לב לזה ? תסמונת ביג שואו ? - בקטע הבא ניצבת סטפני ליד וינס מקמהון שמדבר עם הוגאן בטלפון (שיחה סתמית). טייקר מגיע ושואל "שמת לב ששקט היום בתכנית ?", "שקט ?" שואל וינס. "כן" אומר טייקר, "אין רוק...". "אה !" מתלהב וינס "באמת שקט מבורך". "אחרי NO WAY OUT יהיה הרבה שקט" מבטיח האנדרטייקר. אנגל מגיע גם כן ומתנצל בפני סטף שהפיל אותה בקרב נגד HHH לפני שבוע. סטפני אומרת שזה בסדר כל עוד שניהם יכסחו את טריפל H הערב. שניהם מבטיחים לכסח את כל האיברים של HHH ושואלים את סטפני איזה איבר של HHH היא רוצה שיביאו לה על צלחת. "אני רוצה... את הלב!" אומרת סטף. - טייקר ואנגל נגד HHH ומייבן. להזכירכם מייבן הוא ההארדקור צ´מפיון... כל המתאבקים מגיעים לזירה ואחרון מגיע HHH ולפני שהוא מבצע את טקס יריקת המים שלו, הקרב מתחיל. קרב סטנדרטי פרט לעובדה שפעם ראשונה שאני רואה את אנגל מבצע Moon saw. הקרב מסתיים כשקורט מכניס ל- HHH כסא בראש ונפסל. לאחר הקרב מכניסים שניהם מכות רצח ל- HHH. בסוף מגיע פלייר שחוטף גם הוא מכות מהאנדרטייקר וכשהאנדרטייקר עומד לעשות לו טומבסטון, מגיע בריצה וינס מקמהון וצועק "לא !". האנדרטייקר מסתכל עליו במבט לא מבין ווינס אומר "אני רוצה שפלייר יגיע שלם ליום ראשון ל- NO WAYH OUT כדי לראות את סופה של ה- WWF, אבל לגבי HHH - עשו בו כרצונכם". המכות ל- HHH ממשיכות כשבסוף לוקחת סטפני את המיקרופון ומבשרת את ההפתעה שהכינה : היא תהיה השופטת בקרב בין HHH לאנגל...
להזכירכם זוהי התכנית האחרונה לפני NO WAY OUT ביום ראשון. באופן אישי אני לא כל כך אוהב תוכניות לפני אירועים כיוון שבדרך כלל הם מהווים מעין מסע פרסום לאירוע עצמו. בכל מקרה, הנה הדיווח: את מי שזה מעניין... סמאקדאון נערך השבוע באלטל ארינה שבליטל רוק, ארקנסו. כרגיל התוכנית נפתחת באירועים שקרו ברו ביום שני שבסיכומם HHH זורק את סטפני מקמהון (תרתי משמע). על רקע התמונות עולים סטפני ווינס מקמהון, אב מאושר וביתו האהובה, לזירה, שלובי ידיים ושמחים למדי. "אם חשבתם שאנטוש את ביתי בשעה קשה - טעיתם", אמר וינס לקהל, "אני תמיד ניצב לצד משפחתי (כמובן...) ומגן עליהם.", ועוד הוסיף וינס "סטפני שיקרה להאנטר, נכון, אבל מי לא שקרן ? כולכם פה שקרנים, בעלים משקרים לנשותיהם והן משקרות להם גם. אתם כולכם חבורה של שקרנים אז מי אתם שתשפטו את סטפני ?", סטפני עמדה בצד ונדה בראשה בהסכמה. "דבר אחרון ל- HHH, ביום ראשון - אתה תפסיד לקורט אנגל, For you, there is NO WAY OUT !" תורה של סטפני לקצת זמן מסך הגיע מיד אחר כך כשנטלה את המיקרופון והודיעה חגיגית ש "היום אני אתמקד במי שבקרוב יהיה האקס שלי - טריפל H. אתה היית בעל גרוע, לא כיבדת אותי, ואתה גרמת לי לשקר לך... כשחזרתי הביתה שרפתי את כל התמונות וקסטות הוידאו מראשית הקריירה שלך כי אני יודעת שהם יקרים לך. מגיע לך ! אני נשבעת להפוך את חייך לגיהינום עלי אדמות !" וינס המשיך "והגיהינום מתחיל הערב... בקרב זוגות בין האנדרטייקר וקורט אנגל לטריפל H ו...מייבן". אם זה לא היה הכל - סטפני הבטיחה הפתעה גדולה ל- HHH בהמשך. - בקטע הבא נכנס טסט לחדר ההלבשה של בוקר טי ואומר לו, "שמע, אני לא יכול לישון, יש לי סיוטים, אני כל הזמן חושב על... ספייק דאדלי" ואז שניהם מתחילים לצחוק על ספייק, המתאבק המאיים... זה היה כהכנה לקרב בין בוקר טי לספייק. בתחילת הקרב אמר בוקר טי לטסט שהוא לא צריך אותו בצד הזירה. הוא יסיים את זה בעצמו. כמובן שבוקר מפסיד... - פלייר מודיע לג´ריקו שכדאי לו לברוח כי אוסטין בא. ג´ריקו מודיע לו שהוא נשאר. וכדי שלא ישעמם לו, פלייר דואג לו לקרב נגד קיין (לא על התואר). אגב ראיתם פעם שבקרב לא על התואר - האלוף מנצח ?