סמאקדאון - דיווח שבועי (ספוילר)

אילן די

New member
סמאקדאון - דיווח שבועי (ספוילר)

הסמאקדאון שנערך הערב בנורפולק וירג´יניה עמד בסימן התשובה של ריק פלייר. למי שלא זוכר או יודע, וינס הציב אולטימטום לפלייר ואמר שאם פלייר לא ימכור לו את מניות ה- WWF שברשותו (50% מהחברה), לוינס לא יהיה ברירה אלא להרוס את ה-WWF ע"י הבאת nWo. הוא נתן לו יומיים לחשוב על זה, ובסמאקדאון - פלייר יתן את התשובה. להלן השתלשלות האירועים : הסמאקדאון נפתח בקרב של טאז נגד Y2J. כצפוי Y2J ניצח ע"י ספירת 3. לאחר הקרב, עלה פלייר לזירה ובישר לכולם על החלטתו. הוא הודה לכל המעריצים ואמר שהוא בא לומר שלום והוא שמח על כך שהוא זוכה להיפרד כיוון שלפני שנה כשהוא עזב את ה-WCW הוא לא זכה לומר שלום בכלל. הוא הבהיר שהוא מוכר למקמהון את המניות כיוון שהוא דואג לכוכבי ה- WWF ולא רוצה שהם יעברו דרך סיוט ה- nWo. מרגש מאד. הקרב הבא היה קרב על התואר האירופי, בו הפסיד כריסטיאן את התואר ל- DDP ע"י ספירת 3 לאחר ביצוע ה- Diamond cutter. מקמהון הגיע מלווה בשלושה עורכי דין והמאמן (the coach) ערך איתו ראיון, בו בישר למקמהון שפלייר החליט למכור לו את המניות ולעזוב. וינס חייך ואמר שהוא ידע ובגלל זה הביא איתו את עורכי הדין, לגבי העזיבה של פלייר "אל תהיה כל כך בטוח", אמר וינס, "פלייר יחתום על החוזה בתנאים שלי בלבד." בקטע השבועי של גולדאסט בו הוא מדבר על אויבו, הבטיח גולדאסט לחשוף את זהות היריב הזה בשבוע הבא ב-"רו". לאחר מכן נערך רואיינה סטפני מקמהון ע"י ג´י אר ובו הבטיחה שהיא תוכיח לכולם ש- HHH אוהב אותה. הקטע הבא היה הקטע של ה- APA שבו הם יושבים בשולחן ומשחקים קלפים. הפעם התלוו אליהם 3 כוכבי הסרט החדש רולרבול : כריס קליין, רבקה רומיין סטיימוס ו- LL Cool J. בוקר טי הגיע והתחיל לריב עם LL ואז אמר לו ברדשו למצוא פארטנר ולהגיע לקרב זוגות נגד ה- APA. אדג´ ו- RVD ניצחו את הדאדליס בספירת 3 בקרב זוגות. לאחר הקרב, היה עוד קצת מכות עם סטיבן ריגל. בוקר טי ו- TEST הפסידו ל- APA (המלווים בשחקני רולרבול). הרוק וטריפל H ניצחו את האנדרטייקר ואת קורט אנגל. הגיע הרגע המכריע של חתימת החוזה. הזירה כוסתה באדום ושולחן החתימה הועמד במרכזה, יחד עם שני כסאות והמסמכים. ראשון הגיע לזירה וינס, מלווה בסוללת "עורכי הדין" שלו, שסיפר לקהל שפלייר הוא ווינר בתוך הזירה "אבל בחיים האמיתיים הוא כמו כולכם. הוא לוזר. אני ניצחתי וריק פלייר הוא המפסיד", אמר מקמהון, "ועכשיו נחתום על החוזה, ריק בוא הנה". ריק הגיע מלווה בעורך דין ובמנגינה שלו ואז קטע אותו מקמהון ופקד לכבות את המוסיקה. "אתה תעזוב פה בפעם האחרונה כאדם רגיל, אתה לא חלק מהארגון הזה יותר", אמר וינס. פלייר נכנס לזירה וקיבל את אותו נאום שוינס נתן לקהל קודם ואז התיישבו שניהם לשולחן. "קודם אתה תחתום, ומיד אחר כך אני", אמר מקמהון, "קח את העט", והושיט לו עט. מהוסס שלח פלייר את היד ולבסוף לקח את העט. הוא הסתכל במסמכים (כל עורכי הדין קראו את החוזה קודם ובו נאמר שמקמהון מקבל 100% שליטה על ה- WWF ובתמורה הוא לא יוכל להביא את ה- nWo). בהיסוס רב, הוא התחיל לחתום וחתם את שמו הראשון (ריק) ואז היסס. מקמהון צעק "קדימה פלייר, חתמת את שמך הפרטי. כעת חתום את שמך המלא!". ואז קטעה את המתיחות, המנגינה של אוסטין. אוסטין צעד לזירה, לקח את המיקרופון מוינס ואמר : anybody wants me to kick the nWo´s ass, give me a "hell yeah" כמובן שכל הקהל צעק, ואז השכיב אוסטין את מקמהון באגרוף. פלייר קרע את החוזה ופיזר את הקרעים על מקמהון השכוב. מה שבטוח - רו הולך להיות מעניין מאד מאד ! אבקש את תגובתכם, אני עומד לכתוב שני סיקורים בשבוע - אחד על הרו ואחד על סמאקדאון. אם למישהו יש בקשות, טענות, מענות או כל דבר אחר (לפרט, לקצר, להוסיף פרטים וכו) - אשמח לשמוע. אילן די.

יש דבר אחד שכולם צריכים להגיד לך

תודה

TripleRVD

New member
אני חייב לבגיד לך שאתה.....

WOOOOOOOOOם יאללה כל הכבוד על ההשקעה וממש אין לי טענות אלה להפך אני רציתי להגיד תודה ו רק אם אתה תוכל להביא כאלה עידכונים פעם בשבוע או פעמיים זה יהיה מצויין תודה על ההשקעה WOOOOOOOO

אילן די

New member
אין בעיה ../images/Emo45.gif

כל שבוע בימי שלישי בבוקר יהיה דיווח מפורט של "רו" ובימי שישי בבוקר של "סמאקדאון".

על האש

New member
מצטרף ../images/Emo51.gif

אהבתי את העידכונים המלאים והמפורטים וטוב להתעדכן במה שקורה שאי אפשר לצפות שוב תודה רבה

למעלה