סל"ד סרק

l g433

New member
סל"ד סרק

מה סל"ד הסרק המומלץ עבור HONDA CIVIC EX 1991 ? האם אלף זה יותר מדי? בסל"ד נמוך יותר - 750 , כאשר המזגן עובד, ההגה רועד וזה מציק. מה תפקיד הדיזה שליד המצערת? מה תפקידו של מנוע צעדים? האם ניתן לכוון סל"ד לבד בלי סיבוכים מיותרים?? האם מייקל ג'קסון ימונה להיות הסוכן M ??? האם מרקו יפגוש את אמא????

ariegur

New member
צריך להיות מנגנון שמעלה את הטורים

כשאתה מפעיל את המזגן. ישנם כמה סוגים של מנגננוים כאלה ואחד מהם בודאי מותקן במכוניתך: מנגנון מכני: בזמן הפעלת המזגן מתחברת ממברנה מצידה האחד לנקודה בה יש ואקום כתוצאה מיניקת המנוע ומצידה השני למוט שנמשך כתוצאה מהואקום ואגב תזוזתו הוא מושך את המנגנון של המצערת כך שהטורים עולים. זו מערכת מאוד ישנה. מנגנון שני - דומה בהכל לראשון למעט שכוח היניקה מקדם במעט את ההצתה כך שהטורים עולים במצב סרק. מנגנון שלישי - מבצע את הפעולה באמצעות המחשב ששולט על המנוע. תבדוק איזו מערכת מותקנת אצלך ותקן אותה. כשהמערכת פועלת היטב, סיבובי המנוע נשארים נמוכים גם כשאתה מפעיל את המזגן ואינך חש מבחינת פעולת המנוע את הפעלתו או כיבויו של המזגן. אריה

l g433

New member
תודה,

יש כמובן מנגנון, אינני יודע איזה סוג. הסל"ד הוא 750 , תמיד. כאשר המזגן, ולרוב גם האורות, דולקים ההגה רועד מעט כי המנוע מתאמץ. השאלה שלי היא האם ניתן לבטל את הרעידות? לדוגמא ע"י הרמת הסל"ד ל 1000? אגב, הרכב משנת 91, אני חושד שזה מנגנון מכאני. צד אחד צינור שיוצר וואקום, בצד השני מוט שנותן גז. (טוב נו... אמור לתת גז.) האם ניתן לכוון את המנגנון? (האמת שלא חקרתי אותו לעומק).

ariegur

New member
המנגנן ניתן לכיוון - צריך להיות

בורג שמגביל את תנועת המימברנה. יתכן שהיא לא נעה מספיק ואתה צריך לאפשר לה מהלך ארוך יותר. אפשרות נוספת היא שהמימברנה קרועה (סביר אם לא טופלה מ 1991) ואז כשאתה מפעיל את המזגן, היא מתחברת לצינור היניקה ואז אתה "דופק" את היניקה כי אתה פותח אותה לאויר החופשי דרך אותה מימברנה וזה מסביר מצויין את תופעת הרעידות בזמן שאתה מפעיל את המזגן. נתק את צינור הכניסה למימברנה ונסה לינוק (למצץ מהצינור כמו מקש) ואם יש קרע גדול בממברנה, תרגיש בזאת נייד. בשלב ראשון כדי למנוע את הרעידות, אתר את הממסר החשמלי שמחבר את צינור היניקה למימברנה ונתק אותו. אני אגב, שנאתי להרים את הטורים כי זה מחייב להחזיק "חזק" את הברקס. אתה גם צריך לבדוק שב 1000 סל"ד אתה לא חורג מהוראות היצרן לגבי הגיר האוטומטי. אריה אריה

למעלה