סלקטורים

smad82

New member
סלקטורים

שלום לכולם! ביום שלישי הבא ב- 1.8.06 יש מיונים לתפקיד סלקטורים של רשות שדות התעופה ורציתי לדעת עם מישהו יודע מה עוברים במיונים הללו, כמה זמן זה לוקח? אודה מאוד מאוד על תשובה בהקדם

mekopelet

New member
עוד מגייסים עובדים?

אין מספיק עבודה לעובדים הקיימים

smad82

New member
סלקטורים-מידע

כן מגיסים עוד. אני רוצה אינפורמציה לגבי מה הולך במיונים האלה שיהיה מוכנה מישהו יכול לעזור לי?

לא מחפשים יותר עובדים

לעובדים עכשיו לא נותנים משמרות והשעו את כל הקורסים עד הודעה חדשה

smad82

New member
רלבנטיות מיוני הסלקטורים בתקופה זו

האם נכון שתהליך מיון הסלקטורים הוקפא? באמת אין טעם להגיע לועדת הקבלה? זה נאמר ממקום מוסמך?

Kמיתי

New member
כל המידע על המיונים לסלקטורים

היי, קוראים לי ש, אני סלקטור כבר שנה וחצי, ואם יש לכם עוד שאלות אני אשמח לענות אז ככה דבר ראשון, תגיעי מוקדם... מה זה מוקדם? 7 וחצי, 8 מקסימום. תביאי איתך קורות חיים, תעודת בגרות או תעודת סיום 12 שנות לימוד, תעודת שחרור מהצבא ואישור מרופא על עיוורון צבעים (זה אומר שאת לא עיוורת צבעים כן?
) המיונים מתחילים במילוי טפסים ראשוני, פרטים אישיים הצהרה על אי שימוש בסמים וחוסר עבר פלילי וכו וכו... אחר כך יש ראיון+ראיון באנגלית, שזה מאד חשוב, אם אין לך אנגלית גבוהה אז תוותרי מראש. אם את עוברת את כל זה מגיע ראיון מסכם ששולח אותך בתאריך כל שהוא מתישהו למבחנים פסיכטטכניים במכון שנמצא ברמת גן ונקרא "ביפ". יום שלם של כאב ראש אבל שווה... אחר כך רק מתחיל הקורס עצמו! שלוקח בין שבועיים לחודש (תלוי לאיזה תפקיד שובצת) וחפיפות בשטח בכל מקרה שיהיה בהצלחה אני תמיד פה לעזור ביי

למעלה