סלקטורים

safsafa

New member
סלקטורים

היי, יש לי שאלה רצינית לגבי סלקטורים ... כלומר המתשאלים.. בת'כלס, ותגידו את האמת (מה אכפת לכם?), התפקיד עצמו, לא שוחק? זאת אומרת אתם מדברים עם מישהו לכמה דקות, ואז יש מישהו חדש וככה אתם עוברים עשרות אנשים במשמרת אחת.. הוצעה לי העבודה הזאת, אני פשוט מתעניין אם זה ישעמם כבר ביום השני של העבודה, או שכל מפגש עם מישהו חדש זאת חוויה חדשה... ? תודה!

../images/Emo184.gifומה עם כל עבודה?

מי שפותח את המזוודות לא נמאס לו לפתוח מזוודה לבדוק ולעבור למזוודה הבאה? מה כבר הוא יראה שם? משהו שהוא עוד לא ראה? זה נקרא שוחק? ומה לגבי נהגי מוניות? נוסעים כל יום באותו רכב, שוב פעם כל מיני אנשים מזיי--ם להם את המוח... זה שוחק לדעתך? וטייסים? נכון, להטיס מטוס זה בטוח דבר מגניב וכייפי אבל לעזוב את המשפחה ליום יומיים במקרה הטוב לאותם מקומות? כמה אפשר? שוחק? רגע... ורופא? כואב לי הגב, הבטן, הראש. למה לא מטפלים בי? עוד פעם לראות איך באמת נראה לב פועם? אולי זה שוחק לדעתך? אה ושחקן? לעלות על הבמה כל ערב עם אותו תפקיד, אותם שורות. אותם אנשים. אז הקהל מתחלף. גם ככה לא רואים אותם, הפנסים מסנוורים. זאת שחיקה? מקווה שהצלחת להבין את הנקודה. אם לא, יש לי עוד כמה דוגמאות
<--פה בארגז ;) שמרו על עצמכם ואל תדברו עם זרים

למעלה