{סלקום /נקיה

seesan

New member
{סלקום /נקיה../images/Emo123.gif

לחברי הפורום שלום. סיפור קטן מעשה שהיה כך היה :לפני כ5חודשים שידרגתי את מכשיר הטלפון הסלולרי שלי לדגם מתקדם בחברת נקויה ישראל (אני מנוי בסלקום) במעמד השידרוג נאמר לי כי המכשיר באחריות יצרן לפני כחודשים החלו המגעים לזייף ניגשתי לתחנת שירות של נוקיה ושם נימסר לי כי המכשיר קיבל קורוזיה והם ינסו לתקן אותו אולם השירות מחוייב בתשלום היות ואין אחריות יצרן על קורוזיה . לא עזרו כל טיעוני כי השימוש היה שימוש רגיל ולא היה במגע בשום מקרה עם רטיבות מוגזמת מעבר לזיעת אדם נורמלית(שכחתי לציין כי נימסר שקורוזיה נובעת כתוצאה ממגע המכשיר עם רטיבות גדולה) במעמד זה סירבתי להצעת הפקיד והמשכתי להשתמש בכשיר ככל שניתן לפני יומיים הפסיקו המגעים להגיב לחלוטין ניגשתי שוב לשרות ומעמד זה נימסר לי כי הכשיר לא ניתן לתיקון ועלי לרכוש מכשיר חדש שוב חזרתי על כל טענותיהראשונות אולם תשובת מחלקת השרות כולל המנהלים של הסניף היה כי אין מה לעשות . בתור מוצא אחרון לפני שאני משליך את המכשיר החלטתילנקות את המגעים בעזרת ספריי אוכל אבק של טכנאי אלקטורינקה ו............. המכשיר עובד כמו חדש. התקשרתי שוב לשרות של נוקיה סיפרתי על מה שעשיתי ותשובתם שימו לב אין אנו מטפלים בתקלות אשר יכולות לחזור על עצמם מכאן היסקתי כי התןפעה מוכרת היטב לחברת נוקיה ואני לא היחיד שהתקלה נגרמה לו אז כל מי שניתקל בדבר דומה מוזמן לשלוח e ושלא תגידו שלא סיפרתי לכם

silverytide

New member
קורוזיה

זו תופעה שיכולה לקרות לכל מכשיר לא רק נוקיה יכול לקרות גם במוטורולה/סמסונג/אס-קיי/יונדאי/אריקסון/סימנס/פיליפס ועוד - ומספיק אדים לא צריך ממש טבילה של המכשיר... אחריות היצרו לא תקפה בנוגע לקורוזיה וזה כתוב בתעודת אחריות היצרן עצמה לצורך כיסוי משפטי... אם היה ניתן לקבל מכשיר חדש כשיש אחריות יצרן על קורוזיה כל אחד היה יכול פשוט לטבול את המכשיר בקפה ולדרוש להחליף לו את המכשיר כל יומיים ללא תשלום...נשמע כיף נכון ? אבל לא ריווחי לנוקיה או לכל יצרני המכשירים הסלולארים האחרים... קורוזיה במכשיר זה כמו מחלה סופנית בבן אדם...

אהאבל

New member
אז למה לשלם לביטוח?

רווחי או לא ? או שיעברו ליצר את המגעים מחומר שלא תופס קורוזיה או שיעשו ביטוח מכובד יותר!

למעלה