כל הקטע עם הדור השלישי..
לדעתי צריכים להפסיק לשחק על העניין של דור שלישי ולדחוף את זה בכוח עד שזה יתפוס, כי זה לא תפס ולדעתי זה גם לא יתפוס. ביולי האחרון אני ואחי הגדול קנינו ביחד דור שלישי של סלקום (ואי אפשר לדבר וידאו עם רשת אחרת) - והאנשים היחידים שהכרנו עם כזה היה להם אורנג', וגם הם לא הכירו אף אחד אחר עם אורנג' שיש לו. אז ניסינו לדבר ככה רק בינינו -, מאז עברה יותר מחצי שנה ודיברנו ככה פעמיים - פעם אחת ביום הראשון להתלהב, פעם שניה כשהייתי בצבא ואמא שלי התקשרה אליי מהטלפון של אחי כדי להראות אותי במדים לדודה. אז אנחנו, ושני האנשים שהכרנו עם כזה באורנג', חשבנו שזה ככה בגלל שעוד אין את זה לאנשים. בנתיים "כולם" (נו, הרבה אנשים) קנו ויש להם, אבל עדיין אף אחד (כמעט אף אחד) לא משתמש בזה. זה לא פרקטי, זה מעצבן, ואולי בגלל שהאיכות וידאו גרועה- אבל לא נתקלתי באנשים שעושים שיחות וידאו. אין שום טעם בלרוץ לפני שייגמרו המכשירים שתומכים בשיחות וידאו, זה לא מסקרן ולא מעניין. (מה שכן שמיש לכולם (רובם) זה האינטרנט, הMP3 והמצלמה. בכלל, המילה 'דור שלישי' מעצבנת, כי גם 'דור שני' כולל את שלושת השמישים הנ"ל. הדבר היחיד שהיה מגניב שכלל בתוכו את הביטוי 'דור שלישי', היה פרסומת (גאונית) לגבינה בולגרית. זוכרים אותה?)