סלקום חו"ל הפרסומת עם הגבר ביוון אחלה פרסומת שרשרו מי שחושב גם
א אורז New member 12/8/03 #2 אני חושב ש-kobi08 יותר מתאים לך אני לא בטוח שהפורום הזה מתאים לאנשים בגילך. וכן, זו אחלה פרסומת.
S shellush New member 12/8/03 #3 כל פרסומות סלקום חו"ל שרצות לאחרונה גם הבחורה בלונדון שמודיעה לאמא שלה שפגשה את אהבת חייה ובקרוב החתונה וגם ההוא ביוון שהתקוטט עם בעל הבית וגם ההוא שמקבל מסג' וסוגר עיסקאות וכו'... ענק, נפלא, חכם, ומאוד לעניין!!!
כל פרסומות סלקום חו"ל שרצות לאחרונה גם הבחורה בלונדון שמודיעה לאמא שלה שפגשה את אהבת חייה ובקרוב החתונה וגם ההוא ביוון שהתקוטט עם בעל הבית וגם ההוא שמקבל מסג' וסוגר עיסקאות וכו'... ענק, נפלא, חכם, ומאוד לעניין!!!
O OrenJuice New member 12/8/03 #4 באומן בר ריבנאי חתומים במיוחד, הייתי מציין לשבח את ה"טייפ-קאסט". פשוט מצוין.
E enwhysea New member 13/8/03 #5 שבח שבח... אבל למה אף פעם לא נותנים קרדיט לחברות ההפקה, לבמאים, למלהקים... וכו' הפורום הזה לגמרי מתעלם מהאנשים ש"עושים" את הפרסומות רן כרמלי לדעתי היה הבמאי כאן.
שבח שבח... אבל למה אף פעם לא נותנים קרדיט לחברות ההפקה, לבמאים, למלהקים... וכו' הפורום הזה לגמרי מתעלם מהאנשים ש"עושים" את הפרסומות רן כרמלי לדעתי היה הבמאי כאן.