סלקום ווליום 2006 איך אני יכול להשיג כרטיס? תודה.
נ נועמופ New member 31/8/06 #2 אמ. הכרטיסים נגמרו. מה שאתה יכול לעשות כרגע זה למצוא חבר שיש לו סלקום והוא הזמין כרטיסים ולהתחנן או משו שייתן לך אחד
אמ. הכרטיסים נגמרו. מה שאתה יכול לעשות כרגע זה למצוא חבר שיש לו סלקום והוא הזמין כרטיסים ולהתחנן או משו שייתן לך אחד
B BooXa New member 1/9/06 #3 הוא יכול לתת לי בלי שאני אבוא איתו? או שזה קונספירציה לעשות חברים ללקוחות של סלקום?
נ נועמופ New member 1/9/06 #4 תראה. עד לא מזמן כל מי שיש ברשותו פלאפון של סלקום, היה יכול לשלוח סמס ולקבל שלושה כרטיסים. לו ולעוד שני חברים שלו. אני חושבת שאתה לא יכול ללכת בלעדיו כי הוא צריך להראות את הסמס ואז מקבלים כרטיסים או משהו.
תראה. עד לא מזמן כל מי שיש ברשותו פלאפון של סלקום, היה יכול לשלוח סמס ולקבל שלושה כרטיסים. לו ולעוד שני חברים שלו. אני חושבת שאתה לא יכול ללכת בלעדיו כי הוא צריך להראות את הסמס ואז מקבלים כרטיסים או משהו.
T TauberiT New member 1/9/06 #5 המ, אתה חייב להיכנס עם החבר שלך. כי הכניסה היא רק אם אתה מראה את האסאמאס... לא נראלי שמקבלים כרטיסים...
המ, אתה חייב להיכנס עם החבר שלך. כי הכניסה היא רק אם אתה מראה את האסאמאס... לא נראלי שמקבלים כרטיסים...