סלקום או אורנג

תלוי מאיזו בחינה...

מבחינת איכות גלישה, מספרים שסלקום מובילים. מבחינת מספר המשתמשים, נראה שאורנג' מובילים בגדול.

לדעתי

מבחינת איכות גלישה אני לא בטוח שסלקום יותר טובים (אני מסלקום) למרות שהרבה פעמים הגלישה מאד מהירה (6230i) אבל זה מעצבן שהם לא תומכים באופרה, לא תומכים html (רואים את זה שחור ומגעיל), הרבה פעמים יש תקלות, יש לפעמים הורדות שאפשר להוריד רק כשגולשים מאורנג ולא מסלקום (בדוק) ועוד‎.‎ לגבי זה שרוב הגולשים הם מאורנג לדעתי זה מפני שאין מודעות כ``כ לסלקום ורוב הצעירים קונים אורנג פשוט בגלל שכולם ככה ולא בגלל שהם משווים בין החברות. זה משהו ישן מתקופת הנוקיה 5110 שאז אורנג היתה חברה חדשה והם באו עם כל מיני פיתויים ודברים שמתאימים לצעירים ומשכו אחריהם הרבה חברה שעד היום נמצאים באורנג.

צודק, גם לדעתי

מבחינת איכות גלישה, אורנג מובילים, מבחינת צפייה מיידית. סלקום מובילים

לגבי צפיה מידית

לא התנסיתי באורנג כי אצלהם אני גולש דרך 3100 ובכלל לא יצא לי לראות אצלהם באתר אפשרות כזאת, מה שכן בסלקום כשהיתה לי חבילת וידאו אז האיכות של הצפיה... טוב עדיף לא לדבר על זה... וגם אין הרבה תוכן שימושי לצפות בו אלא הרוב שטויות או דברים לא צנועים. אגב עוד חסרון בסלקום ששכחתי לכתוב מקודם זה שהם לא תומכים בהעלאת קבצים (אמנם תודה רבה לאתר שלכם שמצא פתרון אבל עדיין זה מעצבן. מה רק לגולשי אורנג מגיע? ואני עוד משלם יותר יקר מהם) אגב אם כבר דיברנו על שיתוף קבצים אז מיין אתה אמרת פעם שאתה מחפש שיתוף קבצים עד מגה כי מסלקום ההעלאה לא מוגבלת ל 300 ק``ב, אני זוכר נכון שאמרת את זה? אבל הרי מסלקום בכלל א``א להעלות קבצים?

לא יודע מי הוכיח

יודע שכולם בסביבתי וגם אני רק אורנג, חוץ מאחד שיש לו סלקום עם איזה תכנית יקרה ומיוחדת (שכחתי מה שמה) שבאמת נראה משהו מיוחד, אבל ברגיל כולם אורנג

נכון צודק

גם אני לפני מספר חודשים קניתי קו אורנג וזאת היתה אחת הסיבות לכך ובדיוק באותו זמן שקניתי את האורנג התקשרתי לסלקום רק לברר למה הם לא נותנים חבילות גלישה כמו באורנג ובדיוק הנציגה אמרה לי שיש להם משהו חדש שיצא באותו שבוע וזה החבילות גלישה אמנם היא אמרה לי שלפי המידע שבידה הם כרגע הכי זולים בשוק מבחינת גלישה וזה לא ממש נכון אבל זה לא משמעותי אז לא נורא בינתיים. שורה תחתונה אני בינתיים גולש בעיקר מסלקום אבל גם מאורנג

המסלול של סלקום חיילים היה אחלה!

זה כלל בזמנו גם בחורי ישיבות (בזכות לנדאו תקשורת) ולי יש בשיעור! בלבד 4 בחורים במסלול חיילים ומדברים 9 אג ביניהם!

למעלה