סלע, שאלה אליך....

meir e

New member
המלצתי היא

מכיוון שלא הייתי במקומות אחרים שמתאימים להגדרות שלך אני לא יכול להמליץ על מקום ספציפי אלה על חיפוש בפורום טיולים בחו"ל ובפורום המזרח התיכון באתר של המטייל. בשניהם יש המלצות \ תאורים של מקומות בסגנון (ובד"כ ניתן לשאול את הממליצים שאלות נוספות). מסעדות יש בכל מקום שיש חושות ו\או "מלון" ו\או מלון ובד"כ האוכל טוב. שלא יובן לא נכון - ביר סוויר מאוד נחמד אקווא-סאן סביר (הינו שם ביוני) האנשים מאוד נחמדים, ברוב החדרים המיזוג בסדר (לפעמים מרעיש מידי). החדרים סבירים. רמת התחזוקה ירודה (נראה שלא ממש תוחזק בשנתיים האחרונות). שורת החדרים שמתחילים ב 200 ( נדמה לי 201 עד 210) נמצאים הכי קרוב למים ריף מאוד נחמד ויפה לשנירקול אנחנו מאוד נהננו אחותי ובעלה שאיכות וניקיון החדר מאוד חשובה להם נהנו קצת פחות (ועברו לראזאלי - מיד הסבר). לאקווה סאן יש מלון\אגף חדש יותר נמצא כק"מ דרומית מהמלון המקורי נקרא אקווא סאן ראזאלי היתרון רק כ 20 חדרים מבודדים בנויים בגורן - המרחק מהמיים יותר גדול (החדר שלנו היה 20 מטר מהמיים שלהם כ100 מטר) החדרים בראזאלי מאוד קרובים לכביש ושומעים את המשאיות\רכבים שעוברים (ומצפצפים בעיקול כמנהג נהגי סיני)וכמו כן בראזאלי שומעים את הגנרטור. את האוכל לראזאלי מביאים מהאגף הצפוני. בכל מקרה סיני מומלצת מאוד. נראה לי שבספטמבר נחזור לשם (לסיני - לאיפוא בסיני לא יודע...) נ.ב. השם זה ערן לא מאיר

sela v

New member
דהב

בדרך לדהב יש מלא מקומות, ואני ממליץ פשוט לקחת מונית (או לסע באוטו שלכם), ולהיות מוכנים לסע עד לדהב. בדהב יש מלא מקומות ברמה טובה. השאלה אם אתם רוצים להזמין מלון מראש או שאתם רוצים לבוא ולחפש. אני לא יודע בקשר למחירים של המלונות בדרגת מחיר בינונית וגבוהה. האם כדאי להזמין אותם מראש או לא. אני חושב למשל שאם תבואו למלון כמו הילטון, יהיה זול יותר למצא דיל מהארץ, אבל אני לא בטוח ב-100% בכך. אם אתם רוצים מלון בדהב, אני יכול לשלוח לכם את הפרטים של המלון שאני ישנתי בו, החדרים היקרים ביותר שם, שנמצאים קרוב למים, עולים 140 לירות לחדר ממוזג עם מקלחת ושירותים בחדר. החדר גדול ויפה, ושהייתי שם בדיוק סיימו לבנות אגף חדש. המחיר כולל ארוחת בוקר.

tomerba

New member
סלע, שאלה אליך....

האם יש מלון מומלץ באזור ביר סוויר(סיני)? המחירים? כתובת אינטרנט? מרחק מהים? כל האינפורמציה בנדון תתקבל בברכה. תודה מראש.

sela v

New member
אני מצטער לאכזב

אבל לא הייתי בביר סוויר. אולי מישהו אחר יוכל לענות לך.

meir e

New member
AquaSun

נמצא בביר סוויר חדרים ממוזגים קרוב למים רמת תחזוקה לא משהוא אוכל סביר 50-55$ ללילה לזוג (חצי פנסיון). תחפש בפורום טיולים בחו``ל מידע נוסף לא ברור לי למה דווקה ביר סוויר אבל שיהיה http://www.clubaquasun.com or try this Egyptian mobile phone 002.010.6678099 - Hisham Nessim - he should have AquaSun phone number

למעלה