סלע יוניברס

regy

New member
סלע יוניברס

שלום, אני בוגרת מדעי המחשב מלפני שנתיים. מאחר שסיימתי בדיוק כשהבוע התפוצצה, אפילו לא ניסיתי להתברג להיי-טק אלא הלכתי ישר לפי החוג שני שלי. היום נורא מתחשק לי בכל זאת לעבוד במחשבים, כי שם הכסף הגדול באמת ולא סתם למדתי קשה. הבעיה שאני יודעת שבלי נסיון קשה מאוד להתקבל. ראיתי פרסום בעיתונות שבמכללת סלע ניתן להתקבל לקורסים שבסיומם הם מתחייבים למצוא לך עבודה. האם ידוע משהו על הצלחה של מסלול כזה. האם זה אפשרי?

השתלבות בעבודה

מדוע את "מרימה ידים" ולא מנסה להתקבל לעבודה? עליך לחפש לתפקיד ההולם את כישוריך וניסיונך. לכן, אם עדיין אין לך ניסיון תעסוקתי, נסי לחפש מישרה זוטרה, בה מחפשים בוגרים "טריים". לפעמים צריך להתחיל מלמטה, לרכוש ניסיון, ולהתקדם בהדרגה. אם אינך מצליחה בכך - יתכן שעליך לשפר מיונויות של חיפוש עבודה (קורות חיים, ראיון וכיו"ב). נסי גם להיעזר באחרים, בין אם אלו חברות השמה ובין אם אלו קשרים משלך (חברים, חברים ללימודים, מרצים, וכו'). כיום מסתמן שינוי במגמה בשוק התעסוקה, ויש עלייה בדרישה לבוגרים, גם בתחום שלך.

regy

New member
בוגרת לפני שנתיים

הבעיה שלי שאני סיימתי את לימודי לפני שנתיים והיום יש בוגרים טריים שבודאי יהיו בעדיפות ראשונה ( הכל טרי וכו'). בנושף, אני בעצמי כבר לא כל כך זוכרת חומר, מכוון שלא עסקתי בזה הרבה זמן. אז זו המלכודת. האם ידוע משהו על בוגרי קורסים כאלה עם התחייבות לעבודה? האם עומדים בהתחייבות והאם המשרות המוצעות הם הולמות את ההשקעה?

regy

New member
בוגרת לפני שנתיים

הבעיה שלי שאני סיימתי את לימודי לפני שנתיים והיום יש בוגרים טריים שבודאי יהיו בעדיפות ראשונה ( הכל טרי וכו'). בנושף, אני בעצמי כבר לא כל כך זוכרת חומר, מכוון שלא עסקתי בזה הרבה זמן. אז זו המלכודת. האם ידוע משהו על בוגרי קורסים כאלה עם התחייבות לעבודה? האם עומדים בהתחייבות והאם המשרות המוצעות הם הולמות את ההשקעה?

למעלה