סלסה

שיליל

New member
סלסה

מחפשת בן זוג לריקודי סלסה בכפר המכביה. רצוי הומו...בסביבות גיל ה30

XUXA141

New member
האמת יש בזה הגיון..

אם יש מישהי שבן הזוג שלה לא רוקד והיא בכל זאת רוצה לרקוד וצריכה פרטנר לריקודים, אז פרטנר הומו זה הכי טוב כי ככה בן הזוג לא יקנא.. ( וגם אין סיכוי שהוא יתאהב פתאום במישהי וירצה לרקוד עם החדשה).

amits6

New member
נשמע לי מצחיק אבל אני אתן תשובה

ישנם כמה סוגים רקדנים נשואים: כאלה שרוקדים רק בין עצמם (הבעל ואשתו) וזהו. כאלה שאין להם בעייה ורוקדים עם אנשים אחרים (אחד רוקד ואחד לא או שניהם רוקדים) ופשוט לא מחלקים טלפונים לאחרים. זוגות פתוחים שסומכים אחד על השני ולא מתפרפרים ויש בכל זאת ידידים שנכנסים אל התמונה בריקודים ואפילו טלפונים ופגישות ולא יותר מזה. ויש עוד סוג שאני לא רוצה להרחיב עליו. כל אחד עושה הטוב בעינו. ללכת עם הומו זה מצחיק אותי עם את שומרת על עצמך ואת לא מעוניינת להכיר לכי לרקוד בלי חשש ופשוט אם הבחור מעוניין ביותר תגידי שאת נשואה והוא יתרחק ממך או שאת ממנו. עוד עיצה הכי קל לקחת את בעלך וללמוד יחד איתו או אם את כבר יודעת אז להיות לו לעזר בשיעורים ולהענות ביחד ואז להחליט איפה את נמצאת מבחינת הרשימות שנתתי. אני אישית גרתי בארה"ב והייתי נשוי ורקדתי עם אחרות כל הערב אבל כל ערב הריקוד הראשון היה עם האישה. לא היה שום בעייה או חשש של בגידות או כאלה לא ממני ולא ממנה.

שיליל

New member
היי

אני שמחה שהצלחתי להצחיק כמה אנשים... הדבר די רציני אני אוהבת לרקוד והוא לא בקטע, לא כל כך קולט צעדים אבל הוא מוכן לבוא איתי אולי פעם בחודש ואני הייתי רוצה קצת יותר. אגב עמית, בפרטים שלך רשום רווק ואתה רושם שהיית נשוי אז לאר כל כך הבנתי איך זה מסתדר

amits6

New member
את צודקת הייתי נשוי בנשואים אזרחיים

לכן אני קרוי רווק ולא גרוש (ללא ילדים). נשואים אזרחיים הם ע"י שופט וזהו. המדינה כאן לא מכירה בי כגרוש.

amits6

New member
לא אני בארץ כרגע

אשמח להתכתב איתך ולספר לך את הסיפור אם תהיי מעוניינת

שיליל

New member
האמת...

עכשיו בלבלת אותי לגמרי מה הסיפור שלך? איפה אתה בארץ? רוקד קבוע סלסה?

amits6

New member
אני גר בראשון לציון

אני רוקד 7 שנים מתוכם 4 בארץ. שנה בדרום אמריקה ושנתיים שגרתי בארה"ב בקונגרסים ועוד. היה לי סטודיו שלימדתי רואדה וסלסה ועוד. וכן אני רוקד כמו כולם בזירה, הום קלאב, קסטרו, קאסה דה לה מוסיקה. מה איתך איפה את רוקדת ?

The Cat Woman

New member
למען השם! זה סלסה לא סקס!

זה ריקוד בסה"כ. נכון, זה ריקוד אינטימי במובן מסוים.. אבל זה ריקוד! בכל מקרה, בהצלחה בחיפושים!

גם אותי זה מצחיק לחפש הומו

אבל אולי כי הם יפיופים(
,מסכימה איתך כמעט בהכל חוץ מדבר אחד להביא את הבעל לרקוד זה הדבר הכי קשה,אני רוצה לרקוד לפחות פעמיים בשבוע והוא לא רוצה,וזה יוצר אצלי נקיפות מצפון
איך משכנעים אותו? איך? למזלי הוא מפרגן ולא מתנגד שאני יוצאת. כשחברים אומרים לו איך אתה נותן לה לצאת לסלסה הוא עונה בהומור כמובן שגם אחרים יסבלו למה רק אני...

amits6

New member
סתאם שאלה

לרקוד עם הומו זה לא לרקוד עם אישה ? העדינות וכל זה. אין לי תשובה בקשר לאיך להזמין את הבעל מתנצל. אולי תעשו החלפות את תלכי איתו למשהו שהוא אוהב והוא יבוא איתך למקומות שאת אוהבת מה את אומרת ?

לא נראה לי ../images/Emo4.gif

יש רקדנים סטרייטים שהם מובילים בעדינות ומובילים טוב וזה מה שחשוב. בקשר לבעל אני עדיין מחפשת את הדרך להביא אותו ללמוד לפחות את הבסיס, אני לכדורגל ? אין מצב. הוא הולך לפעמים לפאב אבל אני לא אוהבת לשבת בתוך ענני סיגריות,ולשתות אלכוהול שזה מלא קלוריות ולא טעים,מיילה אם אני רוקדת אבל לשבת?אין מצב. כניראה שניפגש בבית .....

למעלה