סלסה

Lechko

New member
טימבה לשבוע!

ערב טוב לכולכם, מקווה שהלך לכם טוב במתמטיקה (אלא מכם שמתעסקים עם הדברים האלה). אני בהפסקה מעבודות החריש שלי כדי לכתוב לכם את השירים השבועיים
קודם כל! מנוליטו (!) קיבל את פרס האלבום הטוב ביותר בפסטיבל Cubadisco על האלבום האחרון שלו Rompieron Los Termometros (חודשיים הדיסק הזה לא יצא לי מהאוזניות). אז קודם כל, רק שתדעו על מה מדובר: Manolito y su Trabuco - Linda Melodia Manolito y su Trabuco - Calenticamente Caliente Manolito y su trabuco - El Diablo Colorao כמה דוגמאות מעולות מהאלבום הזה!!! Bamboleo - Se le fue la mano כבר המלצתי עליהם, ואני בטוח שתהנו גם מהשיר הזה. (אפילו שמעתי את זה באחד המועדונים :) ) Havana City - Que nos paso אותה להקה חדשה שהמלצתי קודם בעוד שיר יפה. איטי יותר הפעם, אבל עדיין עם היציאות המעולות של טימבה טובה La Charanga Habanera - Cristobalina אם תשמעו את זה בשביל הצלילים המפוצצים של שרנגה או בשביל תפקידי הפסנתר המדהימים בביצוע של tirso duarte (שלפי השמועות עובד על דיסק סולו) השיר שווה כל שנית השמעה. save the best for last... Isaac Delgado - Ella Es Un Reloj עוד שיר מדהים של דלגדו! וכמו שאמר טירסו דוארטה בהזדמנות: Si tu no bailas con Issac, la vida no vale nada אם אתם לא רוקדים על המוזיקה הזאת, החיים לא שווים כלום :) תפנימו! אלכס

../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gifשירי השבוע../images/Emo124.gif

סלסה:
השבוע התלבשתי על הלהקה האפריקאית המצוינת Africando עד כה הם הוציאו 6 אלבומים (סתם לידע אישי) ואם אתם רוצים לקנות אותם אז אתם יכולים לקנות אותם, תלחצו כאן ותכנסו לדף שממנו אפשר להזמין את הדיסקים.. (כמובן שאפשר כל אחד לחוג) ולמי שלא יודע - בלהקת אפריקנדו יש 5 זמרים(
). אני אמליץ לכם פה על איזה חמישה שירים שלהם שהתפרסמו הכי הרבה בישראל. אז השיר הראשון.. africando - Aicha - שיר חמוד ביותר
תוכלו למצוא את השיר הזה גם בעברית, ומבוצע ע"י חיים משה. Africando - Betece - אחד השירים שאפשר לשמוע יותר במועדונים. Africando - Moliendo Cafe Africando - Ntoman - אחלה שיר
מלא קצב ואנרגיות
ולסוף... Africando - Sonfo
סגנונות אחרים:
Acapulco - Caliente Tambores - שיר פצצה
(קלווה-טכנו) juan luis guerra - burbujas de amor - שיר שעשה לי את השבוע.. וימשיך כנראה לעשות לי גם את השבוע הבא..
אז.. שבועות שמייח
מלא בהרבה מוזיקה לטינית והרבה גבינהההההה
תהנווו
נ.ב הסיכום החודשי יעלה בימים הקרובים כי כרגע אני נמצא בתקופה נורא לחוצמה עם המון מבחנים ועבודות..

כמה תיקונים + בעיה קטנה שיצרתי../images/Emo9.gif

דבר ראשון: בלהקת אפריקנדו יש 4 זמרים (התבלבלתי) ודבר שני: בטעות שרשרתי את ההודעה של עדי לשירי השבוע.. ועכשיו אי אפשר להפריד בין ההודעות אז זה יאלץ להישאר ככה..
סורי..

shir salsa

New member
../images/Emo25.gif לי הייתה אתמול בגרות

במתמטיקה והלך מצויין! הייתי חייבת לומר

וואלה../images/Emo35.gif

ולי היה מבחן בערבית יום אחרי הסלסה וקיבלתי בו 85..
אולי זה אומר שצריך להתחיל ללכת לסלסה כל פעם שיש מבחן ..

כל הכבוד!!!!

הורדת עוד אבן מהלב....חחחח כל הבגרויות האלה..... נו...מתי הבגרות הבאה?

למעלה