סלסה

zambush

New member
שאלה טובה

זה מסוג השאלות של "מתי הפורום הזה יתעורר?"

seafox

New member
אם זה ג´אז אני לא רואה סיבה שלא

ידברו על זה כאן. את כמובן תמיד מוזמנת לפנות להנהלת הפורומים בבקשה כזאת.בינתיים את מאוד מוזמנת לתחינות שלי לאנשים ל"עורר" את הפורום הזה באמת כמו שזמבוש אמר. אז את יכולה להתחיל במי את ואיזה אומנים את אוהבת בזה... אני ניסיתי לעשות דברים אבל הרבה לא שיתפו פעולה...

seafox

New member
בוקר טוב נטוש..מה חדש בענייני

הג´אז? אנחנו צריכים למצוא זמן לעבוד על מיסטי...

seafox

New member
המממ.... אני צריך לשים לב לטון

דיבור יותר פעם הבאה...אולי לשים לב גם לשעה... כי עכשיו אני מרגיש
או יותר נכון כמו

OBZ

New member
...

את מיסטי אני כבר יודע לנגן די טוב...
בחייאת סי פוקס , תעשה טובה לכולם וקח את שרביט הניהול!!! ואם כבר אני פה הבנתי שבמכבי מיוזיק פאקטורי (בארבי הישן) יש כל יום ראשון מופע ג´אז פלוס ג´אם סשן , לא הייתי שם עדיין ואם מישהו שהיה שם יכול לספר יהיה נחמד שווה לבדוק

יוני גאון!

כן הבוקר טוב היה מיועד לך OBZ, וגם אני בעד שיוני ייקח את שרביט הנהול. אני ויוני מתכננים להתחיל לעבוד עליו, יוני הקלידן המהולל ואנוכי, הזמרת המקוללת

seafox

New member
זה לא תלוי בי...זה תלוי בהנהלת

הפורומים.כבר פניתי אליהם. הם צריכים לחזור אליי עם תשובה. אני אפנה אליהם עוד הפעם.

seafox

New member
המשך המאבק.

פניתי אליהם עוד הפעם (הנהלת הפורומים) ונראה... נקווה שילך טוב.

OBZ

New member
המלצה

סי פוקס , שלח להם לינק להודעה הזו שבא אני ממליץ עליך בתור המנהל...

Sir_Oscar

New member
גם אני... גם אני...

"גם אני תומך בסי פוקס להנהלת פורום ג´אז בתפוז." (הפגנת תמיכה במוצאי שבת בכיכר, כולם מוזמנים...)

seafox

New member
עדיף שכל המלצה כזאת שאתם רוצים

לעשות תעשו אותה אתם כי אני שלחתי להם שאנשים ממליצים עליהם והם אמרו לי שצריך לעשות את זה דרך הלינק של ההצעות לפורומים חדשים ולא במסרים.

seafox

New member
חח..תודה.אבל לרשום את זה כאן לא

יעזור.תשלחו להנהלת הפורומים...אל תבקשו ממני לעשות את זה כי הם אומרים לי לא לדון בזה ככה. אם אתם תעשו את זה אולי הם יתנו תשובה אחרת..תודה.

למעלה