סלסה

לבנת23

New member
סלסה

בוקר טוב או שמא עלי להגיד צהריים טובים... בכל מקרה הבוקר שלי התחיל אי שם ב-4:30 בבוקר ולא, אני לא אוספת את הזבל, אני פשוט עובדת מחוץ לעיר... לענייננו... חברתי ואני החלטנו ללמוד לרקוד סלסה (יותר מאשר צעד וחצי שאנחנו יודעות כרגע) והייתי שמחה לדעת איפה אפשר ללמוד ולרקוד (שעות, מקומות)באזור חיפה או הקריות. אודה לעזרתכם והמשך יום כתום, לבנת

ronen1981

New member
באת למקום הנכון.

ובכן את ילדה בת 23
, אז למזלך יש מלא מקומות עם חברה בגילך פלוס מינוס ללימוד וריקוד סלסה. בטכניון שלא בתקופת הקייץ יש סלסה בימי ראשון ושישי (מינון גבוה ביותר של סלסה ). (בקיץ בימי שישי יש בטוח לגבי ראשון צריך לברר לגופו של ענין) וחברה המרקידה שמה סלסה עילית קלאב. (בימי שלישי יש לטענת הפרסומים סלסלה בטכניון אבל בפעם כשהיתי זה היה הרבה יותר רואדה מסלסה ופחות כיף לדעתי,אבל אולי לך זה יהיה יותר כיף בתחלס ברואדה מזכירה את הסלסה רק עם שוני בכך שסלסה רוקדים זוגות ורואדה רוקדים במעגל ויש "חילופי פרטנרים" לפי כיוון השעון כל כמה זמן אני אישית לא אוהב את זה.) כעת יש את רוקדים בראש צלול שזה יותר מגוון מרק סלסה (יותר כיף לדעתי.) וזה מכיל גם שורות וריקודי זוגות אחרים וגם סלסה (יש תוכניה וכולי..) מכל מקרה הם בצומת הצקפוסט בלפונגו איפה שהיה פעם וינגס (ממש איך שנכנסים לצומת צקפוסט בצד ימין) כיום בקיץ הם מרקידים בימי שלישי חמישי ושבת . (בחמישי הם ממש נותנים דגש לסלסה אם רמות לימוד רבות כ5-6 לדעתי למתחילים מומלץ ללכת או אליהם ביום חמישי או ביום שישי לסלסה עילית קלאב,ביום שבת הם פותחים אולם שבו כל הזמן מוזיקה טובה ללרקוד סלסה אבל הם לא מלמדים את רמות הבסיס לכן המלצתי את יום חמישי שלהם.) כעת ביום שבת בקיץ יש גם בטכניון הרקדה שנקראת רוקדים על הגג שהיא דומה במתכונתה לזו של יום שבת בלפונגו (היתרון עבור סטודנט טכניון הכניסה היא 11 ש"ח ועבור סתם זר זה איזה 23-25 ש"ח מכל מקרה זה זול יותר.) הקיצר קצת בלאגן אני יודע וזה נובע מכך שמרבית הקלינטים של השניים הנ"ל הם סטודנטים ובקייץ כידוע יש חופשת סמסטר ולכן הם פועלים במתקונת שונה שתמשיך להיות להם כדאית כלכלית. מכל מקרה מאוטובר העסק יחזור למתקונת נורמלית. אבל לסיכום בינתיים לך כדאי ללכת כמתחילה או ליום חמישי בלפונגו ,או ליום שישי בסלסה אילית קלאב בבית הסטודנט בטכניון. (ואת יכולה ללכת ליום חמישי לרמה הראשונה וליום שישי לרמה השניה אמנם הם קצת מלמדים שונה בגישה את עדיין לדעתי תפיקי המון מכך ומהר יחסית יותר תשתלטי על ריקוד הסלסה ואז כבר תוכלי ללכת ליום שבת של הלפונגו שנותנים לרוב את רמה שלוש ארבע. זאת כמובן בהנחה שאת כרוב הבנות בעלת קליטה סבירה ומלעה.) אחרי אוקטובר הרוקדים בראש צלול יחזרו אני מאמין למתקונת הרגילה של שני רביעי ושבת בטכניון ואז כמובן שזה עדיף כלכלית וחברתית (מלא סטודנטים.) אגב בספטמבר תקופת המבחנים אז אחוז הגברים יהיה יותר נמוך קחי זאת בחשבון ואל תתיאשי אם יהיו פחות בנים מבנות הבטחה באוקטובר היחס חוזר להיות שויוני אם אולי קצת יותר בנים.

למעלה