סלסה - הכרויות

Travolta1

New member
סלסה - הכרויות

שלום חברים! אני הולך במשך כמה חודשים לסלסה. יש דיעה רווחת שהמסיבות הסלסה נחשבות כמועדוני הכרויות אולטימטיביים, וזאת כמובן אחת הסיבות שאני הולך לשם. לאחרונה התחלתי לאבד עניין, כי אני רקדן לא משהו. ונראה שדרך היחידה להתחיל שם עם בחורה היא ע"י ריקוד, כי מרוב עוצמת המוסיקה אי אפשר לפתח איתה סמול טוק- אני לא מגזים, הרעש שם הופך אנשים לאילמים-חרשים. רציתי לשמוע דעות של אנשים כמוני שבאים לערבי סלסה גם בתקווה למצוא את החצי השני, ולא רק לרקוד. חשוב לי מאוד לשמוע גם דעה הנשית בעניין. הרקדן המיואש

ש פ י צ ר

New member
מוזר....

ויש אנשים שבאים להנות מהמוזיקה והריקוד ובניגוד לדעה הרווחת לא משתשמים במועדוני סלסה כמאגר דייטים מזדמן... מישהו אמר פעם במקום אחר שזה לא משנה איפה הקשר מתחיל אלא איזה אנשים נמצאים בקשר ואכן, לא משנה אם תפגוש אם המיועדת בסלסה, בעבודה או שתם בתור בחנות כזו או אחרת. זה משנה איזה אנשים אתם. לדאבוני, חבל שאתה מתבונן על מועדוני הסלסה כמקום להשיג בחורות ולא בא ע"מ להנות מהמוזיקה והריקוד... תתפלא איך גם רקדנים גרועים יכולים למצוא שידוך ללא קשר לרמת הריקוד שלהם, את הסיבה ציינתי כבר קודם...

תראה,

אם תבוא למסיבות סלסה במטרה לחפש דייטים, בחיים לא תמצא אותם.. לעומת זאת, אם תבוא בראש פתוח שאתה מוכן להכל, ולא דבק במטרה אחת.. יש מצב שתמצא לך איזה דייט (זה מן חוק כזה לחיים:). אגב - אל תתייאש כ"כ מהר (לגבי רמת הריקוד שלך ואיך שאתה רוקד) עם הזמן תפתח סגנון משלך ותכנס לעניינים כמו כולם
כל אחד נכנס לעולם הזה בקצב שלו...

Scop

New member
גללים של פר!

אם תבוא למסיבות סלסה במטרה לחפש דייטים אתה תמצא אותם, ואפילו יותר מהר משתצפה! עכשיו, זה נכון שככל שאתה רוקד יותר טוב זה יותר קל... אבל זה בדיוק כמו שאם אתה תצא לבוש כמו טריזילון דולר, יהיה לך יותר קל מקבצן רחוב ממוצע.. הקטע הוא.. שאתה גם יכול ללכת לקבוצות יוגה כדי למצוא בחורות- אבל לא תעשה משהו שאתה לא אוהב... תלמד את הריקוד, את האווירה, תהנה.. אבל שלא יגידו לך "אם תחפש לא תמצא"

rasta girl

New member
אף אחד לא אמר

לו "אם תחפש לא תמצא"... אבל אנשים שבאים לחפש בן זוג פוטנציאלי במקום לרקוד נקלטים אצלי מהר... ואני בתור בחורה רוקדת אסמן עליו איקס אחד גדול. בקיצור גבר...עצה אישית... בפאב\דאנס בר יהיה לך יותר קל!
ועכשיו SCOP שאלה, למה אתה כבר לא כותב ב"בינו לבינה"???

סלסלולה

New member
אני מחזקת את דבריך רסטה גירל

ואומרת שגם אני אם אני רואה מישהו שבא כדי לחפש בת זוג אני ישר מסננת אותו ממבטי ולא מתייחסת עליו אפילו....

Lechko

New member
גם אני

אם אני רואה מישהו שבא לחפש בת זוג אני מסנן אותו ישר ולא מתייחס אליו אפילו. אנשים, מה קרה לכם? בגלל זה הסצנה מתה ונחנקת! הסלסה הוא מקום טוב כמו כל מקום כדי למצוא אנשים. אף אחד לא מסתובב אחריכם עם לשון בחוץ בתקווה שתתחתנו איתו, וזה רלוונטי לחלוטין שאני ארצה להתחיל עם מישהי שאני רוקד איתה או שהיא תרצה להתחיל איתי. אני לא רואה למה אתם כ"כ נגד זה... זו פשוט נראת לי גישה של ילדים בני 13 - מה הוא חושב שהוא, להתחיל איתי.. פחחח נו באמת! תבואו, תרקדו, תעשו חיים, תתפסו בחורות, בחורים כל מה שבא לכם. מהניסיון האישי שלי, שווה את המאמץ למצוא מישהי בסלסה שאתה אוהב בסופו של דבר ולהישאר איתה. ואם אתם בגישה שלילית, הפסד שלכם.

למעלה