סלסה איכותית

jay13

New member
סלסה איכותית

סלסה איכותית לנשמה FRUKO Y SUS TESOS / EL PRESO GRUPO NICHE/ CALI PACHANGERO GRAN COMBO DE PUERTO RICO / OJOS CHINOS GILBERTO SANTA ROSA AGARRO BAJANDO OSCAR DE LEON / LLORARAS RICHIE RAY Y BOBBY CRUZ / RICHIES JALA JALA THE LEBRON BROTHERS / QUE PENA YO LA AGARRO BAJANDO JOE ARROYO / REBELION DLG / QUIMBARA AND LA QUIERO MORIR TITO ROJAS / SIEMPRE SERE TITO NIEVES / SENORA LEY JERRY RIVERA / VUELA MUY ALTO REY RUIZ / POR ELLA LO MEJOR PA LOS RUMBEROS PACHANGA GUY

Lechko

New member
שאלה

יש לך por ella בגרסא של rey ruiz? מאיזה אלבום זה? וDLG? סלסה איכותית? :) תומך בכל ליבי בכל השאר

jay13

New member
COLOMBIA MI TIERRA QUERIDA

הדיסק הוא דיסק מיוחד שיצא בקולומביה וכולל שירים של שני אומנים גדולים VICTOR MANUELLE REY RUIZ בקיצור אם אתה מעונין אין בעיה לחלוק אותו איתך חזרתי מקולומביה עם יותר ממאה דיסקים כך שאת רוב מה שאני אוהב יש לי גיא QUE HUBO PARCEROS

Lechko

New member
בקשר לשיר

אני רגיל לשמוע אותו בביצוע של ויקטור מנואל או ג'וני ריי (שיר אחר) אבל אם אתה אומר שהם החליפו ביצועים, אני אשמח מאוד לשמוע את זה, אם בא לך ליצור קשר האייסיקיו שלי כתוב בכרטיס האישי, המסנג'ר הוא [email protected]. אולי גם אני אוכל לעניין אותך במשהו

ש פ י צ ר

New member
יותר סביר

שהוא החליף בינהם כי ויקטור הוא המבצע.... סביר להניח בלבול

למעלה