סליקה בפייפאל

enbalush

New member
סליקה בפייפאל

באתרים עם סליקה של פייפאל אפשר לרכוש עם חשבון בפ"פ או בלי - באמצעות כ.אשראי אבל הבעיה שהלינק לתשלום באמצעות כ.א הוא ממש קטן ואפשר לפספס ראיתי באתר מסויים, כשקונים עוברים למסך של פייפאל, אבל זה לא לינק קטן לרכישה בכ.א אלא ממש טופס שממלאים פרטים ואם רוצים לשלם באמצעות חשבון הפייפאל יש בצד login לצערי לא הצלחתי לעשות צילום מסך, אך זה מה שכתוב: Pay with Credit Card or Log In Enter your billing information איך אני מגדירה זאת ע"מ לעשות את אותו הדבר באתר שלי? מישהו אמר לי שזה חשבון פרטי מול עיסקי אבל לא היה בטוח, אשמח לקבל מכם מידע. תודה מראש, ענבל.

ozitex

New member
פשוט

את צריכה להגדיר את פייפל באתר שלך כסולק ואז כשהלקוח מבצע צ'קאאוט, הוא מועבר לדף פייפל כפי שראית.

enbalush

New member
אין באתר שלי, מגיעים לדף שתיארתי

עם לינק קטן ולוגין איך אני מגדירה להגיע לדף של מילוי פרטי אשראי?

ozitex

New member
מותק תקשיבי

בשבילך לעלות במעלית צריך להתקין מעלית.. מי שבנה לך את האתר בתוך האתר צריך להטמיע את ההגדרה של פייפל בתוך סל הקניות של האתר עצמו.

w2s

New member
ניתן להגדיר זאת בחשבון הפייפאל.

זה נקרא PAYPAL ACCOUNT OPTIONAL את תוכלי למצוא את זה תחת PROFILE>WEBSITE PAYMENT PREFERENCES תגדירי את זה כ ON. לגבי מבנה דף הנחיתה של PAYPAL, הדף שיוצג לך משתנה בהתאם לאם יש לך חשבון ב PAYPAL או אם יש לך קוקיז בדפדפן, לכן הדף שאת רואה הוא לא בהכרח מה שהלקוח רואה. בכל מקרה כמו שעוזי אמר, את צריכה שהמערכת קודם תוטמע באתר שלך. בהצלחה,

enbalush

New member
המערכת מוטמעת כמובן

אני אבדוק את ההגדרות תודה רבה

enbalush

New member
שיניתי את מה שצריך לon

ולצערי עדיין המסך לא השתנה זה לא קוקיס, עשיתי ריפרש "חזק"

w2s

New member
קשה לעזור לך בלי לראות את האתר,, שלחי לינק

אפשר גם לפרטי