סליקה באקסס

simbez43

New member
סליקה באקסס

היי, איך עושים סליקת כספים באקסס? יש מודול מוכן, צריך לפתח משהו, יש ממשק למערכת אחרת? אשמח לכל תגובה, תודה

א ו ר ח ת

New member
אפשר

יש חברות כמו טרנזילה, אתה יכול לשלוח להם דרך ה HTTP .. הם ישלחו לך דוגמאות של קוד.

simbez43

New member
כן אורחת

תודה לך, לא נראה לי שבשביל להפנות לאתר טרנזילה, פייקארד וכו' באמצעות "HTTP" ...שמו אותך עוזרת מנהלת פורום... אבל איך אומרים, בריאות ואושר.

א ו ר ח ת

New member
לא עוזרת מנהלת, מנהלת, איזה תפוז אלה, בושה!

אם היית פונה בבקשה לטרנזילה היית מבין למה אני מדברת, אני לא יכולה לתת לך סליקה דרך קוד, הם יכולים לתת לך מפרט. כמו שכתבתי בעבר!!

גרי רשף

New member
../images/Emo8.gifאם כבר- אני עוזר המנהלת ולא היא..

התגובה קצת מיותרת: איש מאיתנו אינו מומחה בינלאומי, תחומים מסויימים אנחנו מכירים היטב, אחרים ככה, ויש גם כאלה שלא שמענו עליהם. לי יש מושג קלוש לגבי מה זה סליקה, ולא שום דבר מעבר לזה ולכן לא עניתי. האורחת שמעה כנראה על חברות המטפלות בזה, ותרמה את הטיפ הקטן שהיה לה: אם לא יעזור לך, בטח לא יזיק. זה היחס שמגיע למי שמנסה לעזור ומפגין רצון טוב? היית יכולה להודות בנימוס ולציין שזה לא עזר לך ושתמשיכי לחפש.

simbez43

New member
אני נורא מצטער

אם פגעתי בכבודו של מישהו, לא זו הייתה הכוונה, פשוט התגובה הייתה כ"כ לעגנית שכך התייחסתי אליה. ועם כל הכבוד, לא נראה לי שתגובה מעין זו ראויה לצאת מבית מדרשו של מנהל/סגן מנהל פורום. שוב, מצטער אם פגעתי בכבוד של מישהו.

4omUser

New member
../images/Emo177.gif אם לא הייתי מתבייש הייתי אומר לך . .

לך חפש מי ינענע אותך, חצוף. אתה מקלקל פה את האווירה אנשים עוזרים פה בכיף אחד לשני ואתה מחפש גינונים ויחס על שאלה ששאלת בכלל לא במקום הנכון (סליקה לא קשורה לבסיסי נתונים - ואם אתה לא מבחין בהבדל מה לך בכלל במקצוע הזה ???!!!)

א ו ר ח ת

New member
אם היית פועל כמו שאמרתי היית מבין ש HTTP זה

קוד. לא התכוונתי שתיכנס לאתר שלהם דרך ה HTTP, באקסס ניתן לפנות דרך HTTP (צורה של כתיבת קוד) לאזורים שהחברות נותנות לך בשביל זה צריך להתקשר לחברות האלה, (עם מי שאתה רוצה לעבוד) והם שולחים לך מפרט טכני ודוגמאות איך להתחבר אליהם. זה נקרא HTTP request, הם יפנו אותך מן הסתם ל https (זה SSL) . כל חברה מאפשרת להתחבר אליה בצורות אחרות, אם זה HTTP, FTP, webserves וכו.. בהצלחה!

simbez43

New member
שני דברים לי אליך

א. נורא מוזר, כי כשבקשתי ממך הרחבות לפני כן, טענת שממש אין לך מה להרחיב ופתאום, ראה זה פלא , יש! סתם שאלה: למה לא הסברת את זה קודם? לא שאת חייבת לי משהו, אבל אולי היית חוסכת את כל הבלגן שנגרם לאחר מכן. ב. מדוע טרחת למחוק דווקא את תגובתי ולהשאיר את תגובתו הגסה והמכוערת של ידידך? גם פה יש קומבינות???!! לילה טוב לכם,

א ו ר ח ת

New member
כמה הסברים לי אלייך

א. כי רק אחרי שקראתי שוב את כל התכתבות, הבנתי שאתה בעצם לא מבין מה זה HTTP ולא הכי בכי בקוד. (אחרי שכתבתי לך HTTP ישר התנפלת במקום להגיד "מה זה?") ב. מחקתי את הודעתך רק מסיבה אחת ושלחתי לך מסר על זה, אסור לעלות מספרי פלאפונים, אלו החוקים של תפוז לא שלי. ובזה הסתיים הדיון הזה! יום נפלא!

למעלה