סלין דיון המלעונה

omris

New member
למה מלעונה?? בגלל ההבעות פנים??

סלין היא זמרת מצויינת עם קול משובח שהרבה זמרות היו רוצות כמו שלה!! (למעט מריה כמובן) חבר´ה .. תקשיבו קצת לשירים ישנים וטובים שלה ע"ע : Celine Dion - Where Does My Heart Beat Now Celine Dion - The Power Of Love Celine Dion - Think Twice Celine Dion and Cliff Griffin` - When I Fall In Love Celine Dion - Only One Road Celine Dion - If You Ask Me To AND NO TO MENTION את falling into you , האלבום המצויין שלה .. וגם let´s talk about love קיצקץ , סלין היא מוּש מלעונה..

MC4eva

New member
אתה וה"משובח" שלך!!

אתה מזכיר את חבר שלי שכל הזמן אומר את המילה הזו. רק רציתי שתדע! D:

nadav26

New member
דרך אגב שמתם לב שסלין מקום 1 בגלגלצ

עם השיר A NEW DAY HAS COME...די מפתיע נוכח העובדה שסלין מעולם לא הייתה מחביבות גלגל"צ.אבל זה אחד השירים הטובים שלה בעיני

omris

New member
תמיד השמיעו שירים שלה בגלגל"צ..

מ The Power Of Love ועד My Heart Will Go On .. וגם בזמנו את That´s The Way It Is .. תמיד השמיעו אותה ..

roimc

New member
לא משמיעים אותה בגלגלצ

להפך סלין היא ה-זמרת שהם יתעלמו ממנה בגלגלצ. ועובדה שמהטיטאניק עד עכשיו הם לא זכרו בכלל שהיא קיימת. זה לא כמו מדונה שגם אם היא לא תוציא דיסק עשר שנים הם יימשיכו להשמיע אותה ות´שירים הישנים שלה. אני שומע כל היום גלגלצ ואין אותה ממש לעיתים קרובות.

galmc

New member
ראיתי את הקליפ של what more can i

give ופשוט לא יכולתי להתעלם מהפרצופים שסלין עשתה אז "צילמתי" 3 :)

galmc

New member
...

וסליחה על הפס השחור, אני צריכה למצוא תוכנה אחרת

GEL

New member
תקשיבו לשיר IM ALIVE

מהדיסק החדש שלה!! השיר פשוט טוב הוא הולך להיות להיט היסטרי (נראה לי שזה יהיה הסינגל הבא שלה )

omris

New member
זה הסינגל החדש שלה! היא ביצעה את ה

שיר ב Divas Live וכן.. זה שיר משובח בהחלט

eranmc

New member
כן אני גם חולה עליו

למרות שזה עושה לי חורים בתקרה בגלל ההתחלה.

nadav26

New member
גם למאריה אף פעם גלגל"צ לא פרגנו..

בעצם למעט, WITHOUT YOU ו-I´LL BE THERE.. בקושי השמיעו את מאריה בגלגל"צ לאורך השנים. אני מקווה שזה ישתנה מתישהו

למעלה