סליי

z dead

New member
סליי

הבן אדם דפק 2-3 משחקים מעולים בזמן האחרון. הוא למד פתאום לשמור עבירות בסיטואציות הנכונות ומצד שני להקריב עבירות בדיוק בזמן. הוא סוף סוף מנצל את היתרנות היחסיים שלו בהתקפה פעם כשהוא משחק כ3 ולוקח את השומר שלו עם גב לסל ופעם כשהוא משחק כ4 וחודר על השחקן שלו. נראה לי שמדובר באתלט הכי איכותי בקבוצה מבחינת ניתור. הוא עוזר ברב' לא רע בתור 3,הוא מסיים מתפרצות בצורה נפלאה עם דאנקים שלא מביישים אף אחד,הוא לא שומר גדול באחד על אחד אבל הוא עושה חילופים יפים בהגנה ומגיע לדאבל טים יפה מאוד,אולי הכי טוב בקבוצה בביצוע של דאבל-טים אחרי קוזי ונאור. מדובר בשחקן שחקן לפי הפוטנציאל לפחות ולפי השיפור שחל במשחק שלו בשבוע-שבועיים האחרונים. אם הוא ישפר את השמירה שלו בצבע על מספרי 4...הוא בכלל יהפוך למפלצת יחסית לרמה של אירופה. חבל רק שאדלשטיין הביא 2 שחקנים שמשתפשפים על חשבון הקבוצה כמו סליי ואוסטין ולוקים בכ"כ הרבה אלמנטים של המשחק,ושחקנים כמו מייסון וג'נקינס כשמייסון הוא שחקן די חד-גוני וג'ינקינס שהוא כשרון ענק יכול לחרב עבודה של משחק שלם ב2-3 דקות. מה שבטוח סליי ואוסטין יעזבו את י-ם שחקנים הרבה הרבה יותר טובים,והם כנראה יעזבו..או ליורוליג במקרה של אוסטין,או ישוחררו במקרה של סליי. ובנתיים לימונד שגם הוא ילד בדיוק כמו מייסון,סליי,ואוסטין..לא רואה דקה. לזרים אדלשטיין נותן להשתפשף על חשבון הקבוצה..אבל לישראלי,אולי אחד משחקני העתיד של הנבחרת הוא הורס את הקריירה.

z dead

New member
תנמק

בנתיים "השטויות" שכתבתי במהלך החודש-חודשיים האחרונים התבררו כנכונות. שטויות? תגיד למה.

רק אפס כמוך

מסוגל לקום ב 5 בבוקר כדי להגיב למישהו בפורום..

z dead

New member
רק נעל כמוך

חושב שקמתי בחמש בבוקר במיוחד למרות שההודעה האחרונה שלי היתה ב4:30.

AmiTutiT14

New member
אתה מפתיע אותי כמו סליי בזמן האחרון

מסכימה איתך בהכל כולל הכל. סליי נתן עד אתמול שני משחקים טובים יחסית לשאר המשחקים שהוא נתן, ואתמול הוא לא עשה צעדים, שאפו!! עכשיו אנחנו כבר באמצע העונה, צריך בכל מקרה להסתפק במה שיש. להחליף אותו עכשיו זה רק ידפוק עוד יותר את הקבוצה, אז לפחות הוא התרגל קצת וזה יפה. ובקשר ללימונד גם מסכימה. אין מה להתווכח על זה שהוא צריך לתת ללימונד יותר דקות. אולי לא ביול"ב (שלדעתי גם שם זה נסבל לתת לו איזה 5 דקות משחק מינימום) אבל חובה בליגה. ועל חשבון הזרים.

סליי שחקן טוב מאוד,

הבעיה העיקרית שלו זה חוסר יציבות, במיוחד בצד ההתקפי כי בהגנה הוא בדרך-כלל בסדר, אני מאמין שגם זה ייפתר במהלך הזמן. מאוד לא סבלניים כלפיו וזה פוגע בביטחון שלו. בעניין לימונד: אדלשטיין לא מחשיב אותו כחלק מהרוטציה. אני לא מוצא שום סיבה הגיונית לזה. אבל מה שבטוח, זה שלהתלונן על זה כמה שיותר פעמים או להזכיר את זה בעקיפין זה לא יעזור..

z dead

New member
נראה לי..

שאם ייקחו חמישה קילו מה 120 פלוס של אוסטין וישימו על ה95 קילו של סליי,הוא יהפוך לחיה בהשוואה לאירופה. אני ממליץ לקזז מהתחת הענק של אוסטין,גם זה ייראה יותר אסתטי וגם אוסטין יוכל לשמור סוף סוף עם לזוז פה ושם וסליי יוכל לשמור יותר על מספרי 4 ולנצל ת'יתרונות שלו על מספרי 3. לקזז מהתחת של אוסטין ולתת לסליי,ויפה שעה אחת קודם!

למעלה