סלייר זה טוב

MetalliKosta

New member
סלייר זה טוב

טוב אז חזרתי מהולנד והיה אדיר. מדינה יפה שלא משעמם בה לשניה... הייתי גם בהופעה של סליפנוט וסלייר,גם הייטבריד היו אמורים להופיע אבל הם הבריזו והחליפה אותם איזה להקה בשם מאדסון או משהו דומה לזה שאותם לצערי פיספסתי בגלל שאיחרתי לרכבת לרוטארדם. אז קודם כל על המקום עצמו: זה היה שוק תרבות לבוא לשם. המקום ממש יפה מבפנים ובחוץ ונראה כמו תיאטרון יותר מאשר איזה מחסן נטוש. במקום עצמו יש רחבה ענקית למטה וסביבה יציעים עם כסאות,אני הייתי בכסאות לצערי אבל גם שם הרוב לא ישבו וגם ראיתי טוב את הלהקות. לגבי האנשים זה היה הקהל מטאל הכי מוזר שראיתי. מצד אחד היה הרבה פריקונים בני 15 מינוס (אפילו ילדים בני 9-10 היו שם) ומצד שני אנשים ממש ממש מבוגרים יעני 40 פלוס. שזה די שונה מהארץ כי הרוב בארץ זה אנשים בגיל 16-22 ככה... להופעות עצמן... סליפנוט-היה להם שואו מעולה אבל תכלס זה לא בעיה לתת שואו כשיש לך 3 אנשים שאין להם שום תפקיד מוסיקלי (2 המתופפים והדיג'יי) הם עשו הרבה בלאגן וקפצו והשתגעו וכל זה. מבחינת המוזיקה הם היו על הפנים,ואני עוד די אוהב את סליפנוט. בקושי זיהיתי את הלהיטים המוכרים שלהם מרוב שהם נשמעו נורא. ואז הגיע הדבר האמיתי....פאקינג סלייר! הם היו פשוט מדהימים...באינטרנט קראתי שהם כבר לא מה שהיו פעם ושבהופעות הם די גרועים,כל זה התגלה כבולשיט. הם היו פשוט מעולים,מהירים,מדויקים ועם שואו טוב. פשוט ראו את השנים של הניסיון אצלהם. אני לא זוכר את כל הפלייליסט אבל הוא היה די טוב,ז"א לא היה יותר מדי שירים חדשים ומהחדשים הם עשו שירים טובים. רק קצת התאכזבתי שלא היה את בלאק מג'יק אבל לעומת זאת היה את פייט טיל דת' הישן והטוב. חוץ מזה הם כמובן עשו את הלהיטים הגדולים: סיזאן אין דה אביס,אנג'ל אוף דת',סאות' אוף האבן וכמובן ריינינג בלאד. נהניתי חבל על הזמן,ישראל עוד רחוקה מאוד מהולנד בקטע הזה.

ברוך השב לפורום הרוחות:)

שמח לשמוע שנהנת, בטח היה מעולה להיות בהופעה של סלייר(מקווה שגם לי תהיה הזדמנות לראות אותם, אני בספק אבל). בכל מקרה איך אתה בכלל יכול לנסות ולהשוות את הולנד לישראל ולא משנה איזה קטע הולנד תמיד > ישראל
עוד משהו אני תמיד חשבתי שסלפנוט הם זבל טהור! אגב למה אתה מופתע לראות אנשים בני 40 + בהופעת מטאל?

FireoaK

New member
פשש מגניב ../images/Emo45.gif

נשמע שעשית חיים וואי רק לראות להקה אחת שאני ממש אוהב וזה יעשה אותי מאושר... ואני לא מבין את ההשוואה שלך קודם שלא ישקיעו את כל הכוח שלנו בלשמור עלינו חיים ובכל הפוליטיקה ואז תעשה השוואה כשיהיה לנו כוח, כסף וביקוש אז ישראל יכולה להתפתח בקטע הזה מאוד מאוד אבל מה לעשות גם בישראל המוזיקה היא משהו מסויים שכבר יותר מדי בו ולא הרבה מכירים יותר מהלהקות של פעם אני שואל כל הזמן אנשים מהתקופה שמיידן קמו והיו בשיאם אם הם מכירים אותם אז רובם המכריע עונה שלא ואם כבר מישהו מכיר אז אין לו מושג בשירים שלהם וזה זתומרת הבי מטאל מפותח לא עניין הרבה רק רוק ומקסימום כבד זה עוד יקח זמן בישראל למזלנו יש את אורפנד דמניישן אפילו סיילם ועוד כל מיני שעוזרים לפתח גם את התחום הזה ולהפריח כל מיני סטיגמות שקמו עם הזמן

itaikuskus

New member
צביקה פיק אחלה גבר

והבנון שלו...אחת שווה אבל מלוכלכת והשני דומה לדוב נמלים.

למעלה