סליחה...

• פותח הנושא K C
  • פורסם בתאריך

טאKילה

New member
וואוו הצחקתלי נשכחות.

אז הבאתי לכאן, לעוד סיבוב:) יצאתי היום לסיבוב דאווין... טאkילה עם החליפה של הבת ימים, הייתי בתל אביב בחזרה ירדתי בבת ים במצבה נו כאילו מרכז העיניינים, עם החליפה של הבת ימים, הייתי בתל אביב בחזרה ירדתי בבת ים במצבה נו כאילו מרכז העיניינים, סידורים בדואר, משם ממשיכה בשמש הקופחת על ראשי, נכנסתי לצ'אנג' להמיר דולרים לכסף ישראלי. שמחה יוצאת עם הג'ובות בתיק שתלוי לי סביב הצוואר עוטף חצי מותן, נו תיק קטן כמו פאווצ' מכיל מלא בלאגן, וכסף. פתאום אני מרגישה יד מושכת לי בתיק לאט וראש מתקרב לאוזן שלי, תשחררי את היד מהתיק זה שוד אני מסובבת את הראש בתדהמה כושלאמש'לך תעיף ת'יד מהתיק שלי תהרוג אותי אני לא עוזבת, והלב דופק כאילו רצתי כמה קמ"ש בדקה, הוא אומר אמרתי לך לשחרר מהר..אמה'לה זה מלחיץ פתאום הבחור מתגלגל בצחוק ואומר לי מטורפת את מוכנה למות בשביל התיק שלך? אמרתי לו אם תקח לי את התיק אתה לוקח משו מהחיים שלי ועל זה לא אוותר, הוא אומר לי משוגעת אני סתם צחקתי אני לא שודד, תרגעי, אבל תזהרי אל תתני שיהרגו אותך ביגלל תיק. וואלה עכשיו מעניין אותי מה יש לך שם בתיק? הוא צחק אבל הלב שלי דפק בצורה כזו שלא יכולתי להסדיר את אותן דפיקות, לקח לי זמן להחזיר צבע טבעי לפנים. מה אתם הייתם עושים, נותנים את התיק או נלחמים עם שודד? האמת עכשיו אני חושבת, אני מרגישה שזה היה טרוף לסרב לתת כי אם זה היה שוד אמיתי, אולי הערב הייתם מספידים ת'מינהלת. מעניין אותי מה כל אחד היה כותב עלי בהספד? תגלו לי

שמים1

New member
ברוך הבא לפורום הקסם ../images/Emo28.gif

מקווה שתמצא כאן את הקסם שמתאים לך .

טאKילה

New member
KC ברוך בואך לקסם הוירטואליה../images/Emo140.gif

שב איתנו תתרווח לך בכייף. יש קרמבואים
והרבה חיוכים.

artayelet

New member
מה קורה..

אז מה קורה בעצם עם הדיאטה???? זאת בעצם הסיבה שנכנסתי לכאן בהתחלה..חחח אם יש קרמבואים אז הגענו למשקל הרצוי???
איילת

למעלה