סליחה,

סיטרא

New member
סליחה,

אבל איך אני משיג 20 אלף שקל? כן, מהיום להיום. כאן ועכשיו. ללא סייגים ותנאים. שלכם, שי נ.ב. אני בתול.

סיטרא

New member
אופציות

שאני שוקל ברגע זה ממש - לסחור בסמים קלים. לתרום כליה.

idonknow

New member
../images/Emo6.gif

(אני לא צוחקת עלייך, אלא ממך, שיהיה ברור :p ) נ.ב- גם אני. אפשר לפתוח עסק, או משו כזה.

סיטרא

New member
"כליה וקוץ בה"

סחר בסמים קלים אינו חוקי. (ולא שחוק היווה אי-פעם איזשהו מכשול עבורי, אבל האפשרות של ישיבה ממושכת בכלא לא נראית לי כאופציה כרגע) תרומת כליה מפחידה אותי. והגוף שלי מאוד יקר לליבי. בקיצור, אני בתול ואובד עצות.

rigoletto111

New member
מוסר כליות?

לאיזו מטרה אתה צריך את הכסף? אם אתה צריך 40K תתרום שתי כליות? (אז מה, לך לדיאליזה מדי פעם, תכיר שם חברות חדשות!)

סיטרא

New member
כליות ולב

אם אני צריך 40K אני פשוט עובר לדום, לא בא לי דיאליזה, וזיונים גם ככה יש לי למכביר, הגם שאני בתול כרוני.

סיטרא

New member
זאת ועוד,

כשסטודנט לקולנוע אומר לך שהוא צריך 20 אלף שקל, תאמין לו. מן הסתם הוא יבזבז את רוב הסכום על 'פרוייקט' שאפתני ולא יעבור את שלב הרף-קאט. שאר הסכום יבוזבז על סמים קלים, כאמור, וודקה בטעמים, שכר דירה וחשבונות פלאפון. (אנשים הם מדברים סתם) נ.ב. אני בתול.

סיטרא

New member
ויי ויי ויי

איך שאני לא מחבב את המשפט הזה, שזה לא ייאמן. מדוע? כי הוא נוטל על עצמו חרויות שלא נראו כמותן. מה שכן מקומם כל כך במשפט הזה שהוא דמגוגי ללא תקנה ומכסה טפחיים יותר מאשר טפח אחד רגיל ובודד במערכה. אם כי לנגוויסטים יטענו תמיד לחפותם ויתמידו בדעתם שזהו סך הכל חור לוגי שהשפה מאפשרת מעצם היותה שפה של יצורים תבוניים, ולכן הפילוסוף הלאה ושבע-הפרדוקסים יקפוץ על מקומו בחדווה, סבור הוא שפתרנו את כל הפרדוקסים עלי אדמות ואת כל השאלות הנושנות נוסח "האם אלוהים יכול ליצור אבן שהוא עצמו לא יוכל להרימה? חהחהחהחה - הוכחה ניצחת שיש/אין אלוהים" (איש איש לשיטתו הוא). ואני? אני בכלל לא מרגיש, לא אמן ולא אומן.

שבתאי

New member
היי!

למה נראה לך שאם תסחור בסמים קלים תרוויח עוד היום 20 אלף ש"ח?

סיטרא

New member
אני לא יודע,

אבל מרוב ייאוש אני מדמיין כל מיני דברים חסרי שחר ופרופורציות.

"לתרום" כליה זה

לא בדיוק כאן ועכשיו, זה סיפור של חודשים אישורים וסידורים אפשרי להשיג 20,000 ש"ח תוך שבוע נגיד אבל תמיד עם סייגים. בכל מקרה תצטרך להשיג את הכסף ממספר מקורות במקביל.

סיטרא

New member
נתן זך אף כתב על זה שיר, הסכיתו:

תפרנוּת כשהערב מערב עירובים ערבים כשלילה בוכה בשדות רחבים כשהרוח מרחרח ריחות רחוקים כשבוקר משכים

מתלבט13

New member
גם האבן עזרא

אם יהיו נרות סחורתי לא תחשך שמש עדי מותי. אם אסחור בתכריכים לא יהיו בימי מתים. וכו' וכו' הוא כיסה איזה שלושים וחמש אופציות!

rigoletto111

New member
לפחות תצטט במדויק

גלגל ומזלות במעמדם נטו במהלכם למולדתי לו יהיו נרות סחורתי לא יאסף שמש עד מותי איגע להצליח ולא אוכל כי עותוני כוכבי שמי לו אהיה סוחר בתכריכים לא יגועון אישים בכל ימי

מתלבט13

New member
יש לך את הנוסח המלא?

איזה 35 בתים על כל העבודות שבעולם. ראיתי לפני חמש עשרה עשרים שנה במוסף שבת קודש של "יתד נאמן" (אני חושב שזה היה פירסום חדש מכתב יד)

למעלה