סליחה

BlogTV Police9

New member
סליחה

מכולכם אבקש סליחה ומחילה היו רגעים בהם צחקנו אך היו גם רגעים שבהם כעסתי ואפילו קצת העלבתי ופגעתי, אין דבר זה נעשה בכוונה תחילה, על מנת לפגוע או להעליב אלא דברים שנאמרו בזעמו של הרגע. לכן לפני יום הכיפורים מבקש מכם חברים ואנשים מקסימים את סליחתכם, ומתנצל בפני כל אחד ואחד מכם באופן אישי . בברכת גמר חתימה טובה ולצמים צום קל. אוהב אתכם קובי

Queenati

New member
אכן היום הגדול הגיע וזה הרגע

לומר סליחה ולסלוח (חייבים לסלוח אין בריריה - אלא אם כן באמת עולים לי על העצבים ואז אין מצב
- אולי בשנה הבאה). באם פגעתי במישהו או הראתי לו/ה את הצד האפל שלי (נדיר) אני מתנצלת (אבל בכל זאת לא אוכל להתחייב שזה לא יחזור על עצמו
- אשתדל שלא
) אני רוצה לאחל לכולם/ן גמר חתימה טובה, צום קל למי שצם וגלישה נעימה למי שלא
העיקר המנוחה...

BlogTV Police30

New member
רגע של סליחה

רגע של סליחה נמשך לנצח עד לרגע של "זה בסדר" ברגע הזה כל העולם כולו תלוי ועומד. רגע שבו העבר מת ואולי יחזור להיות? רגע שהעתיד עוד לא נברא ולא בטוח אם בכלל ייברא. רגע אחד מתארך ללא סוף בציפייה לשנייה הגואלת. רגע שבו הלב פועם פתאום בחוזקה צריך להחליט: כן או לא? רגע של עיניים בוחנות, מבטים מהוססים, ושתיקה עד לרגע שבו חיבוק ונשיקה. רגע אחד של התפיסות שווה להרבה רגעים של שינאה. העתיד נולד כמו תינוק: בקול בכיה.... לבקש סליחה קשה לנו לא פחות, לבקש סליחה, האנשים הגדולים ביותר בעיניי הם אלו שיודעים להודות בטעויותיהם ולבקש עליהן סליחה. אז, סליחה מכל מי שנפגע ממני במישרין או בעקיפין, סליחה מחבריי שהשאירו הודעה או שלחו מייל ולא קיבלו תשובה. סליחה מכל מי שראה את עצמו נפגע ממשהו שכתבתי, ולכולכם, שנה שקטה. שנה בריאה, שנה של הצלחה ופיריון בעבודה, שנה שיתגשמו בה כל משאלותיכם לטובה, שכל מה שאתם מאחלים לעצמכם ואף יותר יתגשם גמר חתימה טובה. מלכות שמיים בסליחה ובמחילה תיכון.

למעלה