סליחה!!

Laban P

New member
סליחה!!

האם יש מישהו שמנהל את הפורום הזה?? כי הוא נראה לי מת לחלוטין? חשבתי שהמנהלים בפורומים הם גם האנשים שפתחו את הפורום ומתעניינים, ומבינים ועוסקים בנושא. אבל לא רק שהפורום הזה לא זז, אנשים (כמוני) שכן נכנסים ושואלים שאלה לא מסובכת במיוחד - לא נענים (או לפחות לא נענים לעניין) אז אני לא מאשים פה אף אחד , אני פשוט מנסה לברר עם הפורום עדיין חי ואולי בדרך גם לקבל מענה לשאלתי. תודה!

yuv2005

New member
הפורום מת כמו ההימורים בארץ

למרות שיש כאן הימורים יותר מלאס וגאס פשוט מדינה של יהודים צבועים שלא מוכנים להודות באמת.כל הטוטו לוטו שמנצלים ומרמים את האנשים פשוט עם של מטומטמים.ביבי הבטיח קזינו תוך שנה (לפני מספר חודשים) אני אבדוק אם הוא מקיים הבטחתו.במידה שלא אני כבר אדאג להוריד לו את מספר הקולות למינימום. אבל אני מחכה אם יעמוד או לא בהבטחתו הפומבית.

Guy K

New member
צר לי ידידי

אמנם אני מבין ומתעניין בנושא, אבל מאחר ואני חי בארה"ב אני לא יודע איפה אפשר לקנות קלפים בארץ.

Laban P

New member
פתחת את הפורום הזה מארה"ב?

למה? למה אתה מתעניין בישראל ,ועוד בתחום כל כך לא מפותח פה, כשאתה חי בארה"ב?

Guy K

New member
כי אני ישראלי ../images/Emo6.gif

זה בכלל לא משנה שאני חי בארה"ב, אני עדיין ישראלי. אותי יותר עניין לדבר כאן על משחקים, איך להעלות את סיכויי הזכייה, לדחוף קצת לקזינו חוקי בארץ, וכו'. רק שלצערי רוב ההודעות בפורום עד כה היו רק על אתרי הימורים - נושא שמאוד לא מעניין אותי באופן אישי. אני חושב שכל העניין בהימורים הוא החוויה. הימור דרך המחשב הוא כבר לא חוויה. בעיני זה כבר יותר בעיה.

Laban P

New member
גם אני ישראלי ואתה יודע מה...

I couldn't care less about this country רוצה להעלות את סיכוי הזכייה - אני מכיר דרך פשוטה - רמאות. והסיבה שביקשתי קלפים היא בגלל שאני קוסם קלוז-אפ שמתעסק הרבה בקלפים, ולא מזמן התחלתי להתעניין בקסמים ובעקרונות קוסמות המתקשרים לעולם ההימורים - סתם כדי להרחיב את אופקי כקוסם (עוד לא מקצועי אבל כבר די קרוב). אם בא לך ללמוד אני יכול להמליץ לך על כמה ספרים וסרטים הקשורים לרמאות בקלפים - אני עושה את זה בשביל הכיף והבידור , אבל בהרבה מאוד קזינואים משתמשים בזה דילרים מיומנים וכך אתה מפסיד את כספך. אם תכיר את הרמאויות, תוכל להתגונן כנגדם ואף להשתמש בהם כנגד דילרים רמאים.

Guy K

New member
נעים מאוד

אני מאוד בספק אם בקזינו צריכים לרמות לקוחות כדי להתפרנס. אחוזי הרווח וההפסד בכל משחק בקזינו הם לטובת הקזינו, כך שגם אם הם לא ירמו אותך - הם עדיין ירוויחו עליך הון תועפות. מעבר לזה - מספיק שהקזינו יתגלה מרמה פעם אחת כדי להרוס את העסק שלו סופית. ייתכן שבטורקיה או בסיני תמצא דברים כאלה - בארצות הברית אני יכול לאמר לך בוודאות שאין רמאויות בבתי הקזינו. פשוט אין להם צורך בזה. הקזינו הוא עסק כמו כל עסק אחר, עם חוקים מאוד מסודרים וברורים. רמאות לא משתלבת בנוסחא שלו.

Laban P

New member
נעים גם לי...

אבל מעניין אותי להבין למה לדעתך אחוזי הרווח וההפסד מסתדרים לטובת הקזינו בהימורים שלא קשורים לקלפים ועל אחת כמה וכמה באלה שכן. הרי ברמת העיקרון, האחוזים אמורים להיות פחות או יותר שווים (אולי קיימת נטייה קלה לטובת הקזינו - וזה עדיין בעיקרון). אבל בפועל הנטייה רחוקה מלהיות קלה, ואם תשים לב תוכל לראות שהקלפנים בקזינו הם מקצועיים ביותר והם אלה ה"גורמים" לנטייה המוגזמת. הרי מאיפה נכנס רוב הכסף לקזינו - משולחנות הקלפים למיניהם. אני לא יודע כמה עמוק אתה בעסק ו\או בקיא בנושא אבל אם ראית פעם ואתה יכול לזהות קלפן מקצועי - תוכל גם לשים לב שכל הקלפנים בקזינו מקצועיים. ומה האינטרס של הקזינו להחזיק קלפן מקצועי על כל אדם פשוט שיכול לחלק קלפים - רמאות. רמאות כל כך מעודנת שהיא נעשית מתחת לאף שלך ואתה לא מרגיש בה. אשמח לשמוע את דעתך בנושא.

yuv2005

New member
רמאות וקזינואים כדאי לקרוא מוינר

יש לך טעות ידידי, אמנם במספר קטן של קזינואים בארה"ב נתקלתי ברמאויות קטנות מצד הדילרים אבל גם נתקלתי בדבר ההפוך-טעויות של דילרים לא מיומנים לטובת הלקוח. דילר אחד טעה לטובתי בעשרות דולרים והוא אף לא הבחין בכך.לעיתים מתוך רחמים על הדילר אני מתקן אותו בטעותו ( שכן המצלמות שקולטות דילר שטועה הרבה יכול להביא לפיטוריו ) וזה קרה כבר מספר רב של פעמים. במספר מקרים הדילר "טעה" לטובתו ולמזלי אני מיומן ברמאויות כך שתמיד (אני מקווה) זיהיתי אותם ותמיד הדילר מתנצל ש"טעה" (כמו הקופאיות בסופר). לא כל הדילרים מקצועיים-יש מקומות שהדילרים בקושי מסתדרים עם החלוקה ועושים טעויות רבות כך שלרמות הם אפילו לא מסוגלים... בד"כ בשולחן "חם" שהמהמרים מרוויחים טוב מהר מאד מתחלף הדילר למיומן ומהיר יותר-זה טריק ידוע לשנות את קצב המשחק ואת הרווח להפסד.משולחן כזה אני מייד קם ועובר לאחר. בארץ הצביעות חוגגת ואין עדיין קזינו למרות שיכל לשפר את התיירות ובריחת דולרים לחול .בנוסף לכך בכל מדינות ערב שסובבות את ישראל יש קזינו ורק בארץ ה"קודש" אין קזינו(בסוריה,מצריים,ירדן ואף בלבנון יש קזינו חוקי). אבל יש הימורים באלפים כאן החל מבתי קזינו פרטיים במאות ועד לטוטו לוטו וכל הגזלנים הללו מטעם המדינה שטומנת ראשה בחול. יכל לבנות מאות מקומות עבודה ותיירות רבה. ובקשר לאנשים שיפסידו כל כספם-גם היום יש רבים כאלה בשיטות ההימורים שיש פה כך שזה לא יחמיר ויהיה פיקוח של המדינה על המהמרים ועזרה להם+הכנסות עתק ממיסים למדינה.מתי האפסים והצבועים שם למעלה יבינו את זה כבר?

למעלה