סליחה!!!

GUGI**גוגי

New member
סליחה!!!

אני מרגישה יאקקק! מתביישת ממש! לא יודעת מאיפה ואיך להתחיל...!! אז ככה.. במשך חודש וחצי שרצתי כאן יום יום! כתבתי הודעות רבות! אפילו פלירטטתי עם פולניות! ופשעתי כי דיברתי כגבר!! הבנתי שיש מיפגש ואני מאוד מעוניינת לבוא!! היתי חייבת לגלות עכשיו את האמת!! מבקשת סליחה!

מיכי

New member
צר לי גוגי

אף בחורה אמיתית לא תכתוב ככה! לא יעזור לך ביצה, את ביצה ולא פרח, אגרטל או קו מצויר על הלוח ואם תתנהגי יפה אולי תהפכי לאפרוח מיכי שיודעת יותר ממה שהיתה רוצה על בלבולי ג`נדר בעולם המודרני

GUGI**גוגי

New member
אני

גגגגגגגגגגגגבבבבבבבבבבבבבבבררררררררררררר (לפחות חושב ככה...)

מיכי

New member
גבר אמיתי

לא צריך לצעוק בשביל שידעו שהוא כזה הוא פשוט עושה את הדברים הנכונים. אז חדל קשקשת ולך להוכיח לעולם שאתה כזה!

GUGI**גוגי

New member
רגע מיכי..

יש לי הנחה... לא טענתי שאני גבר אמיתי!! תשאלי את תלתלים.. (רק בשירים בדשא של השכן..וערוץ 2) חלס מיכי.. אני מישתגעת ממך יקשוחית...!!!!!!!!!!!!

מיכי

New member
לא כל מי שהוא לא גבר הוא אישה

מסתובבים בעולם הרבה הרבה מתחזי גברים שרחוקים מלהיות נשים אבל על כל זאת ועוד בסדנת מודעות עצמית ובין מינית בקליניקה הפסיכיאטרית של שבור, לבעלי אמצעים בלבד!

taltallim

New member
שולחת לך...

פוגים - מיוחדים... מוצץ - למקרה הצורך... ובננה - לקינוח... ורק שהילדה שלי לא תתפוס אותי!!!! תלתלים.

תאנה

New member
תלתלים!!!

יש לך פוגים? וקלפים של פוקימון? בואי נעשה החלפות?

taltallim

New member
תגידי????

את רוצה שאני אסתבך לכל החיים? אסור לי להתקרב לאוצרות האלה ובקושי לנשום בקרבתם... שום החלפות עד שאין אישור מהסמכות הגבוהה שמבלה עכשיו אצל סבתא שלה...

תאנה

New member
אז רק תגלי לי

אם יש לכם את הפוג של בלבזאור - אנא עארף איך קוראים לו זה הזוהר התלת מימדי

taltallim

New member
גוגי - דחוף...

לטיפול עשרת`אלפים - במוסך הקרוב... מה קורה? רייח הפרדסים שיכר אותך? ואולי פתחת בחגיגות מגולגלות? תלתלים (שמתחננת... שתחליט/י באופן סופי מה ומי את/ה?)

GUGI**גוגי

New member
או קיי

אבל בתנאי..שאת המוסכניקית!!! (אבל את חדה..איך קלטת!!!) יום חמישי..יום הגילגו....

taltallim

New member
יודע צדיק נפש... וגו`

מוסכניקית... אני? לא חושבת על הסבה מקצועית בשנים הקרובות מאידך - בקילקולים פחות מכניים... אולי יכולה לעזור?

למעלה